Općenito > Propisi
Druga registracija
Scoot_Fan:
Pozdrav narode.
Zanima me kako funkcionira ta famozna druga registracija. Forum pretrazio i nigdje naci tocno podatak dali treba doc s skuterom na tehnicki na drugoj registraciji ili ne triba. Mozda neznam trazit al valjda mi mozete pomoc.
Druga stvar sta me zanima je: ako ne triba ici s skuteron na drugu registraciju sto onda treba sve donjet u stanicu kako bi se registracija produzila, jer mi je istekla 22.12.2009. Znaci ima skoro 15 dana sad neznan oce tu bit jebade oko toga jos.
Inace skuter je kupljen nov i prvi put registriran kao sto se vidi 22.12.2008. a cuo sam da se na drugu nemora s skuterom dolazit itd itd.
Hvala!! :icon_thumright: :hello:
3alfa3:
U principu se ne treba doci sa skuterom, ali mozda se namjeris na covjeka koji zeli provjeriti broj sasije. Najlakse ti je otic bez skutera (obzirom na godisnje doba) pa probat. Ako ne ide - vrati se sa skutom.
Trebas slijedece:
-osobnu kartu svoju
-osobnu kartu vlasnika vozila (ako nije tvoj skuter)
-prometnu dozvolu
-knjizicu vozila
-novce ;D
mario_f15:
--- Citat: 3alfa3 - 05 Siječanj, 2010, 15:18:15 ---U principu se ne treba doci sa skuterom, ali mozda se namjeris na covjeka koji zeli provjeriti broj sasije. Najlakse ti je otic bez skutera (obzirom na godisnje doba) pa probat. Ako ne ide - vrati se sa skutom.
Trebas slijedece:
-osobnu kartu svoju
-osobnu kartu vlasnika vozila (ako nije tvoj skuter)
-prometnu dozvolu
-knjizicu vozila
-novce ;D
--- Kraj citata ---
al bez novaca nemoj dolazit..... :icon_biggrin:
probaj bez skutera....valjda nece zezat..
a i vrijeme je sugavo da bi isao skuterom...
Scoot_Fan:
Hehehehehehe :toothy3: :toothy9:
Hvala Vam puno. Izgleda da ce tako bit - bez skutera jer je ionako sugavo vrime, ono kisa pada stalno a ako nije kisa onda je -5 vanka.
Valjda nece bit problema zbog ovih skoro 15 dana zakasnjenja (bar ne velikih).
Hvala jos jednom!!! :toothy9:
3alfa3:
--- Citat: Scoot_Fan - 05 Siječanj, 2010, 15:23:17 ---Valjda nece bit problema zbog ovih skoro 15 dana zakasnjenja (bar ne velikih).
--- Kraj citata ---
Njih to ne zanima. Mzoes doc i sa zakasnjenjem od 50 godina.
Jedino sto ti nakon 15 dana ako ne odjavis skuter dodje cestitka od policije, ali i to kako kome - nekima niti nakon par mjeseci, a nekima nakon 15 dana+koliko posti treba da dostavi obavijest
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju