Općenito > Propisi
dozvoljena snaga auta
mrcina:
opet mi pojasni tezu istaknutu pod crvenom bojom
--- Citat: shegy - 05 Siječanj, 2010, 12:32:39 ---pa da kombi je teretni! ima naprijed 3 sjedala skinuta je pregrada i ubacen red sjedala i izbacen lim istavljena 2 stakla! samo prednja 2 (klizna bocna i s druge strane) i atestiran pod b kategoriju ali je teretni (tj kak oni kazu poluteretni)
znaci normalno vozis sa b kat ali nije osobno vozilo nego teretno (skuplja je rega) ali ti smijes voziti jer nije osobno vozilo (nego teretno tj radno ili vozilo za neku namjenu)
mi u skoli imamo zastavin tamić naprijed 3 sjedala i ozada otvoreni sanduk i regan je pod b bez ikakvog problema!
--- Kraj citata ---
malo sam glup.
regan je pod b-- atestiran je pod b kategoriju
halo teza je totalno glupa i van svih zakona.
zar moram nekog učiti ako je vozač ili čak i nije vozač onda su mi ovakve teze ok.
popravi se.
shegy:
oba su atestirana da se mogu regati pod b kategoriju!
sta tu nije jasno? (ok krivo sam napisao za tamica)
mrcina:
da ti pojasnim oni se ne regaju pod b kategoriju več se regaju kao teretna vozila kojima možeš ti upravljati ako posjeduješ B kategoriju.
totalno ti je teza u banani.
shegy:
--- Citat: mrcina - 05 Siječanj, 2010, 12:47:34 ---da ti pojasnim oni se ne regaju pod b kategoriju več se regaju kao teretna vozila kojima možeš ti upravljati ako posjeduješ B kategoriju.
totalno ti je teza u banani.
--- Kraj citata ---
uopce se necu s tobom prepirati! ja znam da on smije voziti jer nije osobno vozilo a prije je bilo teretno!!
a u zakonu sam procitao da nesmijes voziti OSOBNI AUTOMOBIL IZNAD 74kw a za kombije i dostavna vozila nepise nista!
iksipsilon:
U B kategoriju spada sve što je nosivosti do 3,5 tone i 8+1 sjedalo,za sve više treba C i D kategorija....
A zakon kaže za B kategoriju da vozilo nesmije prelazit snagu od 74 ili 75 kW (neznam vise ali mislim da je 74) :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju