I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pa nije to gus..15 minuta i pun gas
prednji kotac spoji na bušilicu i ostavi da se vrti 2-3 dana
Meni se nije samo prednji kotač vrtil 80000
Deca svi do jednog. Sprdavaš se po našim motorima ko da su smeće, a ti imaš sve naj naj jel da? Javi se kad sa svim tim motorima skupiš 80000 km
s tim motorom nemoras skupit 80000 da bude pojam ko aerox kad ima 80000...ja i on napravimo 500km i vise su popularni skuteri neg ovi vasi lončeki...pa imam sve...fali mi jos malossi torq!!
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
Aha, tebi je bitno da bude pojam OK, end of diskusion
cek ti se tu nabrijavas a jos niti nemas potrebne djelove za skut da bude u voznom stanju???
vec je sad pojam!!dojdi do mene
dojdi do meneda da cul sam da imate dobru konobaricu
Čovjeće ti si sve veći faker čim više snijega napada vani kad se više niko normalan osim city expressa i poštara ne vozi s motorom. A kad je neki meet ili turneja, kad bi mogli izmjeniti snage, onda te nema nigde
daj bokte mogel mu je barem pun gas dati...mi smo 14-najsticu 15 minuta imer tura(al iber) kurili gumu bila nova pa morali malo...i onda z benzinom polejali zadnju gumu i zapalili sve gori bokte a s fergazera curi benga ovaj kuri ne hebe ga...a grana se uzarila crvena bila..i posle 15minut guma nis kak je i bila hahahah
kaj rakija pizdis shvati da je ovo zajebancija ili ipak ne al svjedeno kako god okrenes onaj tvoj traktorček nejde s mesta jedino ako ga neko ne pogurne a znam da ga niko nebu pogurnul jer je to piaggo zato kupi aeroxa i budi sretan cijeli zivot kaj pizdis negdje sada