Tehnički kutak > Tuning skutera
Padanje okretaja
runner_sp180:
ma kaki remen. meni se uvijek serijski pokazivo boljim od malossi kevlara, nemam pojma zasto.. nikakvim problema s grijanjem. tebi je problem u rolicama, te su preteske
BoLT3K:
--- Citat: runner_sp180 - 04 Siječanj, 2010, 00:29:17 ---ma kaki remen. meni se uvijek serijski pokazivo boljim od malossi kevlara, nemam pojma zasto.. nikakvim problema s grijanjem. tebi je problem u rolicama, te su preteske
--- Kraj citata ---
Nema razloga da ti se pokazuje boljim, po permormansama se nijedan remen ne razlikuje, razlikuju se samo po trajnosti i materijalu.
Remen od kevlara je drugaciji od serijskog samo po tome sto se ne rasteze poslije djelovanja temperature, tako da imas iste obrtaje i kad je vani hlaadno i kad je toplo.
JediNa mana je ta sto se kevlar remen ne trosi linearno, vec ce puci kad to najmanje ocekujes. :)
3alfa3:
--- Citat: runner_sp180 - 04 Siječanj, 2010, 00:29:17 ---tebi je problem u rolicama, te su preteske
--- Kraj citata ---
Pa iste su tezine i kad je skut hladan
runner_sp180:
istina.. e pa ja bih rekao da se razlikuju po performansama, ne direktno. drugaciji je materijal i to sve stoji, samim time skuter drugacije radi kada se "rastegne"
Crazy Kuree:
--- Citat: BoLT3K - 04 Siječanj, 2010, 01:32:15 ---Nema razloga da ti se pokazuje boljim, po permormansama se nijedan remen ne razlikuje, razlikuju se samo po trajnosti i materijalu.
Remen od kevlara je drugaciji od serijskog samo po tome sto se ne rasteze poslije djelovanja temperature, tako da imas iste obrtaje i kad je vani hlaadno i kad je toplo.
JediNa mana je ta sto se kevlar remen ne trosi linearno, vec ce puci kad to najmanje ocekujes. :)
--- Kraj citata ---
ima razloga, jer širina svakog remena nije ista.. kevlar je nešto širi (ne mislim na veličinu remena), to se šteluje "šajbicama" odnosno platnicama koje imaju i za kupit u različitim debljinama.... na minareliju se najbolje pokazo TP remen
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju