Tehnički kutak > Tuning skutera

Padanje okretaja

<< < (4/4)

J.U.R.C.A:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 05 Siječanj, 2010, 14:06:20 ---Zao mi je mjenjat ove rolice kad na pocetku tako dobro ide,imam i snimku ubrzanja,stavit cu je kad je nađem..
Imam serijske federe na njemu ako se ne varam,koji bi bilo ok?

--- Kraj citata ---
mogao bi i tvrdje federe na kvacilu staviti !

ali ako si zadovoljan startom onda samo veliki feder stavi za nijansu tvrdji od sadasnjeg

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: J.U.R.C.A - 05 Siječanj, 2010, 14:58:47 ---mogao bi i tvrdje federe na kvacilu staviti !

ali ako si zadovoljan startom onda samo veliki feder stavi za nijansu tvrdji od sadasnjeg

--- Kraj citata ---

A start nije ko sa 5.5 rolicama ali ipak je sve ostalo veliki plus..sa 6.9 rolicama mi do 80 treba nekih 10,10ipol sekundi i mirnije radi,ali kazem kad se zagrije onda je za k**ra*,sporo navlaci okretaje i ubrzanje je losije

dhorvat:
Uvijek gledam komponente gore ispod avatara pa nisam vidio da su u potpisu  :dontknow:

--- Citat: J.U.R.C.A - 05 Siječanj, 2010, 01:11:45 ---za nijansu tvrdji feder kontrasta ce bitno popraviti stvar!

--- Kraj citata ---

To bi napisal da me jurča nije preduhitril. To može biti posljedica zamora materijala opruge.  :icon_thumright:

Recimo jednom kad sam slagao jedne polutke, koje su se naočigled širile glatko, skužio da im fali masti gdje klize po vodilici (tamo gdje su osigurači) i nakon podmazivanja motor nije više gubio okretaje. Samo to je bio problem  :dontknow:

Makar, meni je čudno kak vama ti centralni odlaze, ja imam svog bijelog u motoru zadnjih 50 000 km  :dontknow:

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: dhorvat - 05 Siječanj, 2010, 15:14:03 ---Uvijek gledam komponente gore ispod avatara pa nisam vidio da su u potpisu  :dontknow:

To bi napisal da me jurča nije preduhitril. To može biti posljedica zamora materijala opruge.  :icon_thumright:

Recimo jednom kad sam slagao jedne polutke, koje su se naočigled širile glatko, skužio da im fali masti gdje klize po vodilici (tamo gdje su osigurači) i nakon podmazivanja motor nije više gubio okretaje. Samo to je bio problem  :dontknow:

Makar, meni je čudno kak vama ti centralni odlaze, ja imam svog bijelog u motoru zadnjih 50 000 km  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Nekuzim se ovo sa masti..mozda je to..a da nabavim federe,jel ima koji nacin kako da skinem sadasnje a da nije ona naprava koju stisnes sakom pa rasteze i skida feder s kvacila?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju