Tehnički kutak > Tuning skutera
Padanje okretaja
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 04 Siječanj, 2010, 01:34:32 ---Pa iste su tezine i kad je skut hladan
--- Kraj citata ---
treba pokazati ovima kaj neznaju! Jako dobar odgovor :notworthy:
BTW. rolice nemaju veze s tim. Novi remen, može i original ali preporučam kevlar Malossi. Nakon toga će možda trebati štelati prijenos jer na minarelliju se ne ponaša isto (potrebne su mu malo lakše rolice) i nakon toga si miran dok se remen ne potroši :icon_thumright:
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: dhorvat - 04 Siječanj, 2010, 08:38:30 ---treba pokazati ovima kaj neznaju! Jako dobar odgovor :notworthy:
BTW. rolice nemaju veze s tim. Novi remen, može i original ali preporučam kevlar Malossi. Nakon toga će možda trebati štelati prijenos jer na minarelliju se ne ponaša isto (potrebne su mu malo lakše rolice) i nakon toga si miran dok se remen ne potroši :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Svi se raspisali o kevlaru a ne vidite da ga ja imam na skuteru,daj citajte malo sta je u potpisu,kevlar je gore,malosijev..
Imao sam prije 5.5 rolice koje su bile ok ali je i s njima znao tromo vrtit,mada se to pocelo desavat pred kraj kada sam shvatio da su se potrosile...pred kraj je bas sarao sa okretajima malo bi malo nebi...pređeno s tim rolicama nekih 300-inak km nakon cega su otisle..smece rms-ovo skido sam im boga..
A jos prije toga su bile 4.9 polinijeve koje nisu imale greske,mada sam se s njima malo vozio jer je to vrtilo u nebesa,ne bas doslovno ali islo mi je na zivce vozit se lagano nekih 40km/h na 8500 9000 okretaja...smijesno je izgledalo,vrti a nema smisla,druga stvar je na punom gasu,start je bio jeben i sve to,al kad sam nakraju stavio 6.9 takoder polinijeve jako malo sam izgubio na startu,a jako je lijepo ubrzavao i na punom gasu,a s druge strane i na laganom gasu sam se vozio na nekih 6,7tisuca i predobar je bio osjecaj...e sad druga stvar je kad zagrijan ide drugacije..o tome se da pricat..ali kazem kevlar je gore..u cem je sad problem??
Crazy Kuree:
stavi 6.5g rolice , nakon određenig kilometara to se desi kad su rolice malo teže već što trebaju bit
J.U.R.C.A:
za nijansu tvrdji feder kontrasta ce bitno popraviti stvar!
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: J.U.R.C.A - 05 Siječanj, 2010, 01:11:45 ---za nijansu tvrdji feder kontrasta ce bitno popraviti stvar!
--- Kraj citata ---
Zao mi je mjenjat ove rolice kad na pocetku tako dobro ide,imam i snimku ubrzanja,stavit cu je kad je nađem..
Imam serijske federe na njemu ako se ne varam,koji bi bilo ok?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju