Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nedavno san kupio auspuh (puvalicu) top performance,i tek danas sazna da možda ima blokadu,naime dok sam je staljao na motor primjetio sam da tamo gdje se vida na glavu motora ima taj tuljčić koji se spominje u temi blokade,zanima me dali da to iščupam van ili ne??? auspuh je novi i nebi ga htio sje*at???' hitnooo
da ima te sitne varove,al nisam znao da sportski auspusi imaju blokade je**te čemu onda naziv sportski...o kako da ga izvadim,a da pritom neoštetim sam auspuh....e i da naglasim skuter mi je bolje išao sa serijskim spuhom
normalno da je iso bolje kad ovaj ima blokadu..usmi sarafciger ili sjekač i čekič i udari po varovima kad puknu isčupaj van kljestima,sarafcigerom svejedno stavi i gas
Samo pazi da ne polomis var i da tu blokada uleti u granu
vodena pumpa na speedfightu se neda krpat i reparirat moze ici samo druga ispravna ili nova znam iz iskustva...
hvala van face ste nema šta,iščupa san taj tuljak ne samo što ima bolji zvuk nego ide 10 km/h brže ako ne i više,ali ga nešto uguši,najvjerojatnije karburator,naručia san dellorto 17.5,ja misin dizna 85 oće mi to valjat i oće li mi se skut gušit???
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34