Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
wonderkid
Hahahahah kralj se dere: "Mr. nesto, that's not a clutch, that's a brake!" hahaahhahhahahahahahhahahahahahahahh da spojka umjesto kocnice
tako je kod nas jedan.....nikad vozio skuter....i sjeo na frendovog trekkera sa spuhom...i jos necim...ide lepo....i gas....i kada se vraco usao brzo u krivinu iznelo ga i zapucao u ogradu.....mi ga pitamo kako te odnelo...kaze isao malo brze i stisnuo kvacilo...i odnese me.....LOL tad kad nisam krepo...od smeha....
ma neeeeee...niko nemoze stuntat s njim osim mene kad si nedaju utuvit u glavu da prvo moraju dat gas a onda ga povuc a oni sve suprotno rade
hehe...dobro apn prima gas nemoj da zezas..... kao rastelan 4Ta moze svatko....nabijes gasa i samo pustis kvacilo...i letissssssss
ima kod nas ravnica jedna gdje smo poceli kao "stuntat" i idem ja na roxu i frend na APN-u i ja reko daj meni...i ja u drugu gasa dok digne okretaje u zrak i cjelu ravnicu (od nekih 100m+) po zdanjem
da....da.....al trebas dici apn-a.......koem su vjerovano produvali semerinzi pa nemoze raditi ispod 4000 okr.....koji ima 5 brzina....i kojem kvacilo neodvaja skoro nikako...to trebas dic na zadnji....
ovo je apn koji ti se cuval ko trn u oku kod frendove bake...sad kad je doso u njihove ruke za 6 mjeseci motor se cijeli razj*** jer su budale iz 4 u 2 bacale, pumpicu goriva su otrgnuli, rucka gasa je strgana...
nisi ti vidio frendov apn....pa neznas sta se zove razj*****......