Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 180 SP-lupkanje kvacila

<< < (2/4) > >>

gokiSP:
nema zvono lufta nego komplet osovina i zvono zajedno - znacnost zubcanika u getribi

SPecial:

--- Citat: gokiSP - 29 Prosinac, 2009, 15:04:40 ---nema zvono lufta nego komplet osovina i zvono zajedno - znacnost zubcanika u getribi

--- Kraj citata ---

Meni bas zvono ima lufta (zracnosti) na osovini.
A zupcanici imaju zracnosti,nije li to na svima tako?  Reci sta mislis da bi moglo biti.

gokiSP:
ako ti bas zvono ima lufta po osovini onda su zubci ili na zvonu ili na osovini..a ovo za lupkanje ne znam, stavi daj distancer 5mm pa vidi

SPecial:

--- Citat: gokiSP - 29 Prosinac, 2009, 15:14:54 ---ako ti bas zvono ima lufta po osovini onda su zubci ili na zvonu ili na osovini..a ovo za lupkanje ne znam, stavi daj distancer 5mm pa vidi

--- Kraj citata ---

Vec sam stavio sajbu i nema efekta.
 Btw gdje mogu nabavit segerov koji drzi lezaj sa unutarnje strane dekla.
Probat cu stavit jos jednu sajbu.

Mr J:
nisam skontao imas maticu unutra ili van dekla?!
Ako je unutra onda ne smije imati lufta osim maloga lufta u smjeru rotacije (kao sto je igor rekao zbog zracnosti izmedju zubi kod parova zupcanika)
Ako je matica izvan dekla onda cijela osovina ima malo lufta u smjeru osi rotacije (unutra i van) te onda ide distanca pa dekl i onda podloska i matica (u deklu mora biti ispravan lezaj).
Ukoliko ti zvono struze po deklu onda nesto nije dobro montirano (pazi koji zakljucak). skini, ocisti sve, podmazi i ponovno montiraj.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju