Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 180 SP-lupkanje kvacila

<< < (3/4) > >>

SPecial:

--- Citat: Mr J - 30 Prosinac, 2009, 10:30:19 ---nisam skontao imas maticu unutra ili van dekla?!
Ako je unutra onda ne smije imati lufta osim maloga lufta u smjeru rotacije (kao sto je igor rekao zbog zracnosti izmedju zubi kod parova zupcanika)
Ako je matica izvan dekla onda cijela osovina ima malo lufta u smjeru osi rotacije (unutra i van) te onda ide distanca pa dekl i onda podloska i matica (u deklu mora biti ispravan lezaj).
Ukoliko ti zvono struze po deklu onda nesto nije dobro montirano (pazi koji zakljucak). skini, ocisti sve, podmazi i ponovno montiraj.

--- Kraj citata ---

Sve sam to vec ucinio.
Matica van.  Zar te podloske ne gule lezaj (iste su sirine kao lezaj,pa struzu po obodu)?    Cini mi se da moram dodati jos jednu sajbu (distancu).

runner_sp180:
nisam to montirao ali cu uskoro, vidim da bi i ja mogao imat problema a bas sam se i pitao kako to ide. ovo sto si rekao da struze u lezaj, i ja mislim, ali isto tako i zvono, zar ne, ak je ta sajba tamo ona je naslonjena na zvono  ???

Mr J:
ako imas orginal podlosku onda nema problema!

provjeri na easyparts.nl

SPecial:

--- Citat: Mr J - 30 Prosinac, 2009, 13:11:28 ---ako imas orginal podlosku onda nema problema!

provjeri na easyparts.nl

--- Kraj citata ---

Idem provjerit. Hvala.

SPecial:

--- Citat: runner_sp180 - 30 Prosinac, 2009, 13:01:03 ---nisam to montirao ali cu uskoro, vidim da bi i ja mogao imat problema a bas sam se i pitao kako to ide. ovo sto si rekao da struze u lezaj, i ja mislim, ali isto tako i zvono, zar ne, ak je ta sajba tamo ona je naslonjena na zvono  ???

--- Kraj citata ---

Naslonjena je na zvono i na unutarnju stranu lezaja na deklu. Sajba (distanca) izmedu kvacila i dekla.   :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju