Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner 180 SP-lupkanje kvacila
SPecial:
Primjetio sam lupanje,suskanje u podrucju dekla,i zakljucio da dolazi od kvacila. Zamjenio sam i lezaj u deklu. Cuje se zvuk kao da zvono struze po deklu, i na deklu su tragovi struganja. Pokusao sam staviti sajbu izmedu zvona i dekla kako bi ih udaljio,ali nista nisam dobio. Kada se kotac vrti u leru onda suska,a kada dodam gas ili stisnem kocnicu onda prestane. Je li to mozda zato sto mi zvono ima lufta na osovini?
Ako netko zna kako to rjesiti neka javi. Unaprijed hvala :hello:
igor.sb:
inace i ide distanca između zvona i dekla debljine cca pola cm (matica van blok)
SPecial:
--- Citat: igor.sb - 29 Prosinac, 2009, 14:29:08 ---inace i ide distanca između zvona i dekla debljine cca pola cm (matica van blok)
--- Kraj citata ---
Ima li tebi zvono luft na osovini ili cvrsto sjedne?
igor.sb:
pusti ti luft, ne znam da kazem da nema lagao bi, jer ne znam nit me ne zanima, ak su zubi dobri na osovini i na zvonu, i jos kad stavis distancu to nikud nece
pozabavi se sa distancom
il kupi zdravog spa, pa nes imat brige jer ti djelovi fale il ne :toothy11:
SPecial:
--- Citat: igor.sb - 29 Prosinac, 2009, 14:47:21 ---pusti ti luft, ne znam da kazem da nema lagao bi, jer ne znam nit me ne zanima, ak su zubi dobri na osovini i na zvonu, i jos kad stavis distancu to nikud nece
pozabavi se sa distancom
il kupi zdravog spa, pa nes imat brige jer ti djelovi fale il ne :toothy11:
--- Kraj citata ---
Nemaju svi novaca za to. Kad stavim projekt i napisem cijene djelova neces vjerovat. Btw da SPa izvadis iz mora bio bi bolji nego nova SRka. Hahahahahahahahaha. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Nemoj se sad zapalit,salim se.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju