Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Ajde fala Bogu. A kak se to desilo? Čini mi se da je jako puno ljudi imalo najgori Božić ikad. Mislim, još i poplava i to
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
na premahu (vrhu brijega) vidio sam auto ispred sebe, i na kocnicu, zgrabila me bankina i belaj... to je bilo jucer popodne... najgore je kaj je auto s druge strane bil moj stari s drugim autom
issssss, jel tebi kaj bilo? Zakaj vi deca norite tam di se nemre?btw. Tu kod nas još nitko nije sletio jer su previše pregledni i dugi otvoreni zavoji. Uvijek ti se može desit ovakvo sr#nje, ali kad se "divlja" treba imati malo i u glavi. Na prvom mjestu moraš osigurat da ne ugrožavaš nikoga oko sebe. Nakon toga na sebe misliš. Dalje je talent i tehnika. Samo luđaci voze na sreću (dottore... )
Daaaaaaaj ne seri!!!! Nemrem verovat. Jesi se dokuril ko i sa Roxom ili si normalno išel?
sreca prati hrabre i budale tak da se ja ne brinem po tom pitanju....a i za sve ostalo tu je ESP.... btw....slabo ti nes ide to tvoje korito...izgleda da si ga vec ubio do bola...
Razbahatila te turbina u tvojoj prdilici pa si zaboravio kak atmosferac diše
naravno da nisam zaboravio....svakodnevno gazim mazdu....
E da mi je mašina od te mazde Ali svejedno te operem makar je 1.8 Ma pusti ti to, auto ide dobro. Vozil sam se na benzin i fakat se osjetila razlika
kao prvo nije 1.8 nego 1.6....i neznam bas dal bi me opro....
Možda na krajnjoj. Do 140 me rijetko ko ima u tom rangu snage
da ziher na krajnjoj...bokte da nabere 175 treba joj cijeli autoput....
Možda jedino na zavojima onda Ajde odi spat. Laku noć
joj horvat kaj ti bude mama doma rekla kad vidi ovo
Njoj sam prvo pokazal. I neki dan je skoro na guzicu opala kad sam joj opet pokazal onu staru sliku di dam slikal top speed (182km/h)
Njoj sam prvo pokazal. I neki dan je skoro na guzicu opala kad sam joj opet pokazal onu staru sliku di sam slikal top speed (182km/h)
Ide dobro taj tvoj kinez na 4 kotaca i jos puta 4 kotaca
aaaaaaaaaaa..pa kaj taj decji grobek nejde bolje..pa xsara jedinica 1.4i ide 210 ahhahah