Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Zdravi SP180 --- modan za kvart
kiza-iz-kvarta:
specialac nemam ništa protiv otvaranja tj.skidanja klipa i cilindra,ja sam konkretno pričao o rasklapanju ležaja i radilice.....na 20 i ja imam u planu zamjenit nove karike,igličasti i dihtunge,a na 30 kao i ancin kolega stavit ful novu termo grupu.....ima i kod nas u kvartu sp iz 2000god,frend ga dobio u 8.razredu,pazi ovo 2006 je kupio R6(onakvu kakvu sam ja htio R46 :laughing7:) i te je godine mlađem burazu prepustio sp-a i onda je imao preko 35 na satu....mali ga je u 2 godine 4 puta zakuco u auto,u školu,u kapiju....dakle samo su vile i prednji kraj par puta mjenjani..nakon 4 udesa frend je puko i zapljenio nazad motor i mali ne smije ni prismrdit sp-u više,ljetos ga je obojao u crno-žutu kombinaciju,stavio braking oversize naprijed.....sp danas ima 47 na satu,ja sam mu ljetos radio ful servis,ali klip i cilindar nikad nisu skidani....i od prvog dana je serijala(lakših rolica,kevlar remena i red spongea nikad vidio) u najboljim danima oko 15-20 tisuća na cajgeru je skidao preko 140 po satu....ljetos kad sam ga išao probat po obilaznici 135 po satu....a što se tiče mehaničkih kvarova imao je jedan i to mu je 2005. probio pick-up od paljenja....a najinteresantnije u cjeloj priči je što sam mu ja tek ljetos na 47 milja prvi zamjenio plastične pixne u nosaču jer ga je mašina u zavoju doslovno obilazila......
kiza-iz-kvarta:
Danas se nije skoro pa ništa napravilo na SP-u...tek navečer sam skinuo prednji blatobran i prematiro ga ....dok sam starto teenagere iz kvarta da mi dođu pomoć pripremat maske za bojanje izgubilo se čitavo poslijepodne,tak da smo na kraju rješili colicu,slušali prti bee gee i ja sam teenagerima dao sp-a da se hitaju po zadnjem a ja sam se đirao na wpt bmx-u......i na kraju s ostatkom cole ošli u kvartovsku birtiju naručili 3 čaše vode i pocugali colicu do kraja! :laughing7:
kiza-iz-kvarta:
prednji blatobran završen..popio sam 2,5 litre cole solo i ne mogu spavat..nakon 2 sata žuljanja sa 400 vodobrusnim papirom do plastike ovako izgleda....još sutra ću se pozabavit grubljim šmirglom oko onih tvorničkih udubljenja sa lijeve i desne strane na mjestu gdje se šarafi na vilicu,te ih poravnat da ne moram stavljat kit.....
jednostavno mi se gade te tvorničke boje iz piaggio grupacije,dok sam pred par godina radio kao mali od šmirgla kod jednog lakirera, X puta smo doživjeli kod bojanja plastika od runnera da se plastic primer i filer prime,naneseš bazu i izlakiraš,dođeš sutradan a ono se ta mrtva serijska boja napirila i onda sve guli do plastike i ispočetka,tak da ću za sve plastike ostavit sat-dva pa ako treba i dan-dva više,al sve će bit odrađeno na nivou....jbte ja sam uvijek imao pare i htio sam nivo LOL
duje87:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 29 Prosinac, 2009, 01:22:28 ---prednji blatobran završen..popio sam 2,5 litre cole solo i ne mogu spavat..nakon 2 sata žuljanja sa 400 vodobrusnim papirom do plastike ovako izgleda....još sutra ću se pozabavit grubljim šmirglom oko onih tvorničkih udubljenja sa lijeve i desne strane na mjestu gdje se šarafi na vilicu,te ih poravnat da ne moram stavljat kit.....
jednostavno mi se gade te tvorničke boje iz piaggio grupacije,dok sam pred par godina radio kao mali od šmirgla kod jednog lakirera, X puta smo doživjeli kod bojanja plastika od runnera da se plastic primer i filer prime,naneseš bazu i izlakiraš,dođeš sutradan a ono se ta mrtva serijska boja napirila i onda sve guli do plastike i ispočetka,tak da ću za sve plastike ostavit sat-dva pa ako treba i dan-dva više,al sve će bit odrađeno na nivou....jbte ja sam uvijek imao pare i htio sam nivo LOL
--- Kraj citata ---
sta ces ostavit,nisan te svatia?
kiza-iz-kvarta:
ostavit ću i po par sati,i dana ak treba više al samo da tu šugavu serijsku boju skinem do plastike.....jel ne radim s nikakvim štekerskim socijalnim 1K filerima,primerima i ostalim materijalom,pa mi nije u cilju bacat pare za jednu te istu stvar,jel nema mi veće muke ako jednu plastiku moram 2 put radit!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju