Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Zdravi SP180 --- modan za kvart
duje87:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 29 Prosinac, 2009, 01:50:07 ---ostavit ću i po par sati,i dana ak treba više al samo da tu šugavu serijsku boju skinem do plastike.....jel ne radim s nikakvim štekerskim socijalnim 1K filerima,primerima i ostalim materijalom,pa mi nije u cilju bacat pare za jednu te istu stvar,jel nema mi veće muke ako jednu plastiku moram 2 put radit!
--- Kraj citata ---
a nisan te to skuzia..je plastike su stvarno sugave i meni se znalo dogodit to dizanje boje, ito bacin filler sprickit sve super,izmatiran tip top,bacin bazu,ode u k sve.. i digne se boja..i pobruzsin opet i iopet se digne,nikako to rijsit..zato sna te pita pod sta mislis to da si ostavia par dana..
p.s. mana in je sta in otpada boja svin gilerama i starijaima i novijima..jako lose rijeseno u tvornicic
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: duje87 - 29 Prosinac, 2009, 01:53:31 ---a nisan te to skuzia..je plastike su stvarno sugave i meni se znalo dogodit to dizanje boje, ito bacin filler sprickit sve super,izmatiran tip top,bacin bazu,ode u k sve.. i digne se boja..i pobruzsin opet i iopet se digne,nikako to rijsit..zato sna te pita pod sta mislis to da si ostavia par dana..
p.s. mana in je sta in otpada boja svin gilerama i starijaima i novijima..jako lose rijeseno u tvornicic
--- Kraj citata ---
ma ono jad i bijeda što se tiče kvalitete boje..negdje sam čitao da su to ustvari boje u prahu i da doslovno plastika prolazi kroz peć a ta se boja posipa po njima,ono neka fora naljepnice ajmo reć......najgore su mi one u biti najljepše mat-sive...al sva sreća pa se daju nitrom oprat!
dok npr.kod aprilia neovisno o godištu to nikad nisam doživio!stvarno ima kvalitetno odrađeno bojanje!
duje87:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 29 Prosinac, 2009, 02:03:09 ---
ma ono jad i bijeda što se tiče kvalitete boje..negdje sam čitao da su to ustvari boje u prahu i da doslovno plastika prolazi kroz peć a ta se boja posipa po njima,ono neka fora naljepnice ajmo reć......najgore su mi one u biti najljepše mat-sive...al sva sreća pa se daju nitrom oprat!
dok npr.kod aprilia neovisno o godištu to nikad nisam doživio!stvarno ima kvalitetno odrađeno bojanje!
--- Kraj citata ---
i dan danas kad in je isti proizvođač (piaggio),aprilia ima kvalitetnije plastike..kako i zasto,pojma neman ;D
doc-sr150:
--- Citat: duje87 - 29 Prosinac, 2009, 02:28:19 ---i dan danas kad in je isti proizvođač (piaggio),aprilia ima kvalitetnije plastike..kako i zasto,pojma neman ;D
--- Kraj citata ---
aprilia... :laughing3: :laughing3: :laughing3:
mhr-team:
druže u koju ce boju ici ili kombinaciju boja? i svaka cast sto ga gulis do plastike, tako sam i ja svog, i isplati se ostati dan duže a napravit kako treba, jedino ako nemisliš svake godine ga krečit :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju