Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Zdravi SP180 --- modan za kvart

<< < (8/20) > >>

SPecial:

--- Citat: rakitje00 - 28 Prosinac, 2009, 00:21:27 ---pa ne boji se otvaranja masine bokte...vis da i kiza veli da je ejbeno dugo trazio original spa..to je prakticki nemoguca misija...

naci orginal amsina sa servisnom,plastike,vilice i sve orginal..to je jako tesko nac
[/quote

Jasno mi je da je trazio ocuvan motor,ali ako je prijasnji vlasnik otvorio masinu,to nije nista lose. O tome sam ja pricao. Kuzis?  Btw necu vise o ovome jer me moderator upozorio na spamanje,ako hoces dodi na "carstvo za OFTPC" pa cemo rjesit. Pardon "efz".
--- Kraj citata ---

ancoo:
Najbolje je ispravnu masinu raskopati koja normalno radi ??? o ceme pricamo o ceme seremo alooooo

Ako po masini nije kopano bez otvaranja blokova min 40tkm niko je nemoze sastaviti ko tvornica :icon_thumright: prijatelj ima SP-a 01.god malo mu fali do 50tkm nikad rastavljani blokovi na 30tkm stavljen novi klip i cilindar :notworthy: samo dobra smjesa :headbang:

SPecial:

--- Citat: ancoo - 28 Prosinac, 2009, 01:04:24 ---Najbolje je ispravnu masinu raskopati koja normalno radi ??? o ceme pricamo o ceme seremo alooooo

Ako po masini nije kopano bez otvaranja blokova min 40tkm niko je nemoze sastaviti ko tvornica :icon_thumright: prijatelj ima SP-a 01.god malo mu fali do 50tkm nikad rastavljani blokovi na 30tkm stavljen novi klip i cilindar :notworthy: samo dobra smjesa :headbang:

--- Kraj citata ---

Moja je imala slabu kompresiju,zato sam je rastavio. Nitko nije spomenuo rastavljanje blokova iako kad se radi treba napravit sve kako spada pa si sljedecih 30,40 tkm siguran. Kada ti je frend mjenjao cilindar i klip? Je li mu od tada do sada nesto prdnulo?  Btw kvarimo temu,pa od sada sutim.

igor.sb:
liku kak si dosadan aaaaaaaaaa

kizi svaka cast  :headbang: :headbang:

SlowRider:
sorry, ali ne mogu se pomiriti da tvornica bas uvijek najbolje radi, ima ljudi koji ostavljaju bolji dojam, kao npr. 3alfa3 koji je pedantniji od tvornice...  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju