Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Zdravi SP180 --- modan za kvart

<< < (7/20) > >>

Lazo:
aj ljudi smo dogovorit ćemo se... eo poslat ću ti severinu pa ga sexualno iskoristi i prosljedi dalje (on bi to volio)  :laughing3: pa se onda nadam da smo i to riješili  :icon_thumright:  :laughing7:

CoK:
Aha sori,zabrijo sam. Ima jedan lik istog pa mi se ucinilo da je njegov  ;D isti isti pic pic

deky_vk:
a šta ja znam dobar je sp al ne sviđa mi se

SPecial:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 27 Prosinac, 2009, 21:33:05 ---idemo redom....

@rakija-nije od svena tj.209......kupljen je u dubravi od matije aleksića.....

@cok-lik se zove matija,a ne marko i frajer ima 30-ak godina i bilo mi ga je glupo pitat s čim se bavi,ono u tuđem sam kvartu još k tome DUBRAVA i konjščinska ulica ,briem neki šverc komerc!

@special - sp ima 13 500km....praktički je tek razrađen,nema boga da skidam ciliindar dolje do 20!!!napravit ću ful servis-mikro remen i pogonski remen,ulje u getribi,novi multivar i bijeli feder,prirubnica,redsponge,pixne u nosaču makine,komplet sajle gasa i uljne pumpe,antifriz,uk ulje,disk pločice i eventualno ako uočim da je nešto jo potrošeno....i stvarno sam se uvjerio kad ga tvornica sastavi nema tog majstora koji će ga tako složit jbte kad tvornička presa ubaci ležaj u stotinku u blok stvarno nema te fuš metode tipa grijanja-hlađenja-uvlakača-izvlakača koja će ga tako dobit,razumiješ?tak da će bit dok ide ide....

@vijekoslave - da napokon sam shvatio da čovjek sa 25 godina prestaje biti teenager,ljudi uživajte dok možete!

@gamy i bockey - prijatelji bit će neko šminkanje,čim mi skrbnici otputuju na neki produženi vikend,jel to kad bio problem?!

jebiga i ja sam tragao za modelom iz 2002-03 u mat-sivoj sa carbon dodacima i crvenim felgama jer stvarno po meni nema ljepšeg tvorničkog sp-a......bio je jedan prejeben u puli od mikelovog frenda waltera za 13 000kn sa manje od 10 000km u toj tvorničkoj boji sa svim naljepnicama,vizirom,neodrezanom tablicom,ali dok sam ja prodo svog ex crno-zlatnog zdravog sp-a,frajer se zakuco u auto i kolko sam čuo rama je dobila tak da ništa od toga,a i bio je stvarno jedan ok u Požegi sa 15 oookm i zx-om gore,lagano ogreban za 10 000kn,ali kad sam vidio da je mali blok napukao nisam htio ni pričat.....

--- Kraj citata ---

Pitao sam zasto se bojis masine koja je otvarana,a dalje sam objasnio zasto sam ju ja otvarao,da vidis da je netko time htio napravit dobru stvar,i da time nista ne gubis. Za otvaranje tvoje masine nema potrebe jer ima dobre km, osim ako netko tu nije kemijao,pa uricu izbacio iz upotrebe. Ima i takvih.

R@kija:

--- Citat: SPecial - 28 Prosinac, 2009, 00:05:58 ---

Pitao sam zasto se bojis masine koja je otvarana,a dalje sam objasnio zasto sam ju ja otvarao,da vidis da je netko time htio napravit dobru stvar,i da time nista ne gubis. Za otvaranje tvoje masine nema potrebe jer ima dobre km, osim ako netko tu nije kemijao,pa uricu izbacio iz upotrebe. Ima i takvih.

--- Kraj citata ---

pa ne boji se otvaranja masine bokte...vis da i kiza veli da je ejbeno dugo trazio original spa..to je prakticki nemoguca misija...

naci orginal amsina sa servisnom,plastike,vilice i sve orginal..to je jako tesko nac

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju