Tehnički kutak > Tuning skutera

runner- trosi ko lada

<< < (3/6) > >>

Mr J:

--- Citat: zL!Ko - 26 Prosinac, 2009, 22:44:15 ---ma mozd iznad one male plastike za svjecicu, al sumnjam.
Da ti trosi manje od diteha hahaha. Taj motor se tanka jednom mjesecno a ulje svake 2 godine  :icon_biggrin: :icon_biggrin:.
Ma nije stvar u karbu, on je nastelan. a sutra cu probat vidit dalje sta bi moglo bit

--- Kraj citata ---

Kod karburatorskih masina kao sto je tvoja tuzna vrba nad cijom potrosnjom places jedine stvari koje jace utjecu na potrosnju su :
- karburator
- vremenski uvjeti -> opet djeluju na karburator
- rezimi okretaja -> veci okretaji vise trosi
- opterecenje -> vece opterecenje prdilicie (veca kilaza ili vise km uz brijeg) vise trosi
- eventualno pokvaren vakuum ventil pa ti curi gorivo

Ako nije nista od navedenog onda je karburator iako ti tvrdio da je dobro postelan

LukyGS:
Samo promjeni diznu metni manju za 8 brojeva pa ćeš osjetiti razliku u potrošnji!.
Imam ti ja 6mm,57 broj nije korištena.

zL!Ko:
ma mislim da nije stvar u dizni jer prije nije nista vise trosio nego sad sa istom diznom.  :dontknow:
mozda je ovo sta je  Mr J reko da zbog hladnije vremena, al opet 2l + :dontknow:

3alfa3:
Prljava spuzva filtera zraka.

SPecial:
Prljav filter davao bi samo bogatiju smjesu, ali bi na istim okretajima jednako trosio. Iako si siguran da je karb dobro postelan jos ga jednom provjeri. A postoji mogucnost da ti gorivo curi. Imas li negdje fleku od goriva?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju