Tehnički kutak > Tuning skutera

runner- trosi ko lada

<< < (2/6) > >>

klembic:

--- Citat: zL!Ko - 26 Prosinac, 2009, 22:32:18 ---a sutra cu poskidat plastike da vidim dal sam di probio tank, ma nznm vise mi nista ne pada na pamet sta bi moglo bit. probat cu za koji dan pun tank natocit pa 100km napravit pa nazad na pumpu da vidim tocno kolko mi trosi, ako nije i preko 6 ??? ???

--- Kraj citata ---
haha.. da 6 litara.. a svi su se meni smijali da meni fox trosi puno.. a zapravo trosi manje nego diteh xD.. ajde di bi probio rezervar??
ja nebi stavljao prirubnicu pod 45° xD jos ce vise trosit.. ako oces dac tu ti ja jedan karb 12.. samo dizna je 70 a drugi ima 72.. a ako oces posudim ti dell 17.5 ovakav kakav je.. videt cemo kako je bio uštelan i probat.. jer meni netreba narednih mjesec dana..

zL!Ko:
ma mozd iznad one male plastike za svjecicu, al sumnjam.
Da ti trosi manje od diteha hahaha. Taj motor se tanka jednom mjesecno a ulje svake 2 godine  :icon_biggrin: :icon_biggrin:.
Ma nije stvar u karbu, on je nastelan. a sutra cu probat vidit dalje sta bi moglo bit

runner_sp180:
hladno je vrijeme vani pa mu vjerojatno cok cesce radi

zL!Ko:
Sta nije da cok radi npr 3 min nakon sta se upali i to e to?
A i zadnjih par dana je dost toplo, al moguce da je i to.

klembic:

--- Citat: zL!Ko - 26 Prosinac, 2009, 22:44:15 ---ma mozd iznad one male plastike za svjecicu, al sumnjam.
Da ti trosi manje od diteha hahaha. Taj motor se tanka jednom mjesecno a ulje svake 2 godine  :icon_biggrin: :icon_biggrin:.
Ma nije stvar u karbu, on je nastelan. a sutra cu probat vidit dalje sta bi moglo bit

--- Kraj citata ---
pusti mog diteha.. onaj karb sta tamo stoji je samo za pokazat se.. woooo imam dell 17.5.. i ne lazi.. ulje svake 3 prijestupne.. izgleda da ti je raner spreman za penziju xD.. pakuj se i na vespu  :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju