Tehnički kutak > Tuning skutera
runner- trosi ko lada
zL!Ko:
to je istina. Al da smo normalna drzava sa normalnim benzinom isplatilo bi se vozit. Dotad na karb :)))
SPecial:
Da smo Japanci,isplatio bi nam se i baotian. :laughing7: :laughing7:
Salim se naravno,nemojte me napasti ljubitelji cajneza.
Crazy Kuree:
--- Citat: klembic - 26 Prosinac, 2009, 22:40:17 ---haha.. da 6 litara.. a svi su se meni smijali da meni fox trosi puno.. a zapravo trosi manje nego diteh xD.. ajde di bi probio rezervar??
ja nebi stavljao prirubnicu pod 45° xD jos ce vise trosit.. ako oces dac tu ti ja jedan karb 12.. samo dizna je 70 a drugi ima 72.. a ako oces posudim ti dell 17.5 ovakav kakav je.. videt cemo kako je bio uštelan i probat.. jer meni netreba narednih mjesec dana..
--- Kraj citata ---
neznam kako za kupljenu ali za home made prirubnice koje su super odrađene od metala, potrošnja je manja... meni je npr bila idealna smjesa sa 90 diznom prije stavljanja prirubnice pod 45 a sad mi treba za 5 brojeva manja dizna jer je smjesa prebogata
SPecial:
Nisam imao pojma da to utjece na karburator ???
Ima li veze polozaj crijeva od vakuuma i dovoda ulja na prirubnici? Pitam jer upravo radim jednu homemade,pa me zanima iako mislim da nebi trebalo igrati neku ulogu :dontknow:
Crazy Kuree:
--- Citat: SPecial - 16 Siječanj, 2010, 00:23:54 ---Nisam imao pojma da to utjece na karburator ???
Ima li veze polozaj crijeva od vakuuma i dovoda ulja na prirubnici? Pitam jer upravo radim jednu homemade,pa me zanima iako mislim da nebi trebalo igrati neku ulogu :dontknow:
--- Kraj citata ---
nema, al ako ne bude dobro zadihtano vuće malo falš zraka pa bi moglo bit isto ko i sa seriskom... eno i gumy čini mi se kad je imo home made prirubnicu isto moro manju diznu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju