Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: nindža kornatže sverc  (Posjeta: 3183 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
nindža kornatže sverc
« : 23 Prosinac, 2009, 17:10:41 »

Unazad nekoliko dana svjedoci smo kako se po medijima vrti stalno jedna te ista tema. Poznati heroji malih TV ekrana Ninđe kornjače (sve četiri + ostali likovi) uključeni su u ilegalnu trgovinu sex opremom. Naime, prilikom pretresa ninđa-tamića, pronađeno je više komada samozadovoljavajućih i zadovoljavajućih sexualnih naprava. Radi se o 56 automatskih dildo uređaja + dodatna oprema (baterije na punjenje, sex svrdlo, klip, vitlo i dr.) koji imaju mogućnost podešavanja na 5 brzina (1. lenjivac, 2. puž, 3. čudnovati kljunaš, 4. gepard, 5. barakuda), lanci za vezanje (sveukupno 800 metara), 13 poluautomatskih dildo uređaja sa mehaničkim sistemom pokretanja. Uz to, na mjestu očevida obavljen je i pregled kvalitete goriva u ninđa-tamiću, te je otkriveno da su sipali ložu! Protiv svih članova kornjača klana (četvorka) uključujući i Sekača (koji je bio veza na carini Bugarska-Italija) bit će podnesena kaznena prijava nadležnom sudu u Komletincima gdje se sumlja da u kanalizacijskom sistemu imaju sačuvanu opskrbu za cijeli južni Balkan. Inače, suparništvo između ninđa kornjača i Sekača je očigledno bio samo paravan za skrivanje ove kriminalne radnje.

Zanimljivo je napomenuti i to je da tamić legitimiran u rutinskoj provjeri, jer je bio nepropisno parkiran na ćupriji, s tim da je vlasniku uništena saksija i bit će mu nadoknađena šteta. Policija još nije isključila i tu opciju da su ninđe bile pod utjecajem opojnih sredstava prilikom intervencije što ih je i navelo na tako neprofesionalno parkiranje na ćupriju!
« Zadnja izmjena: 23 Prosinac, 2009, 17:13:00 neer »

Offline cosa_wp

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Sb
  • Moj Skuter: Gilera gp 800
  • Moja Kaciga: Suomy
  • MojSetup: Limited edition
  • MojSpuh: Akrapović
Odg: nindža kornatže sverc
« Odgovori #1 : 23 Prosinac, 2009, 17:24:18 »
zanimljivo pa gdje ti nadjes sve to!!!!!!!!!!!!!!!!! :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Offline Ensiferum

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: Runner SP
  • Moja Kaciga: Klapalossi Šljem
  • MojSetup: Malossi Sport
  • MojSpuh: Malossi Mhr Replica
« Odgovori #2 : 23 Prosinac, 2009, 18:44:21 »
 :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:

Offline SPecial

• maxi forumaš
  • NE VOZI BRZE NEGO STO IDE
  • Mjesto: RI
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: suomi vandal
  • MojSetup: biturbo
  • MojSpuh: original
« Odgovori #3 : 23 Prosinac, 2009, 18:57:22 »

Unazad nekoliko dana svjedoci smo kako se po medijima vrti stalno jedna te ista tema. Poznati heroji malih TV ekrana Ninđe kornjače (sve četiri + ostali likovi) uključeni su u ilegalnu trgovinu sex opremom. Naime, prilikom pretresa ninđa-tamića, pronađeno je više komada samozadovoljavajućih i zadovoljavajućih sexualnih naprava. Radi se o 56 automatskih dildo uređaja + dodatna oprema (baterije na punjenje, sex svrdlo, klip, vitlo i dr.) koji imaju mogućnost podešavanja na 5 brzina (1. lenjivac, 2. puž, 3. čudnovati kljunaš, 4. gepard, 5. barakuda), lanci za vezanje (sveukupno 800 metara), 13 poluautomatskih dildo uređaja sa mehaničkim sistemom pokretanja. Uz to, na mjestu očevida obavljen je i pregled kvalitete goriva u ninđa-tamiću, te je otkriveno da su sipali ložu! Protiv svih članova kornjača klana (četvorka) uključujući i Sekača (koji je bio veza na carini Bugarska-Italija) bit će podnesena kaznena prijava nadležnom sudu u Komletincima gdje se sumlja da u kanalizacijskom sistemu imaju sačuvanu opskrbu za cijeli južni Balkan. Inače, suparništvo između ninđa kornjača i Sekača je očigledno bio samo paravan za skrivanje ove kriminalne radnje.

Zanimljivo je napomenuti i to je da tamić legitimiran u rutinskoj provjeri, jer je bio nepropisno parkiran na ćupriji, s tim da je vlasniku uništena saksija i bit će mu nadoknađena šteta. Policija još nije isključila i tu opciju da su ninđe bile pod utjecajem opojnih sredstava prilikom intervencije što ih je i navelo na tako neprofesionalno parkiranje na ćupriju!

Nikada nisam volio te ninda kornjace. Pa zasto bi kornjace zivile u kanalizaciji?   (nesto mi tu gadno smrdi)   Jos kao  :binkybaby:  bio sam pametan.
Citat @Igor    "jeb.. tebe i tvoju logiku"  hahaahhah

tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta  :laughing7:

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #4 : 23 Prosinac, 2009, 19:29:41 »

Tebe ovaj blagdanski duh malo "ošamario", jel da?  :toothy3:

Dobro je, dok god je zayebancija  :icon_thumright: :notworthy:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline Lazo

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bošnjaci
  • Moj Skuter: Yamaha X-Max 250
« Odgovori #5 : 23 Prosinac, 2009, 23:33:49 »
 :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Offline interceptor

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Runner sp 50
  • Moja Kaciga: Nolan n62
« Odgovori #6 : 24 Prosinac, 2009, 11:22:43 »
 :toothy9: :toothy9:
BRZINA JE SAMO PITANJE NOVCA

Offline te-te-ac

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • kad ku.rac u pi.čku uđe nastaje je.banje
    • http://www.youtube.com/user/renci31551
  • Mjesto: Belišće
  • Moj Skuter: skučo
« Odgovori #7 : 24 Prosinac, 2009, 13:17:21 »
a tatuvaža  :toothy12:

Offline Aerox007

• maxi forumaš
  • Dajte nemojte tu iznad pisat gluposti molim vas
  • Mjesto: Samobor kraj Savrscak city-a
  • Moj Skuter: Aerox
  • Moja Kaciga: Na motoru tak kad padnem da ne izgrebem plastike
  • MojSetup: DR Evo
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #8 : 24 Prosinac, 2009, 13:18:21 »
Bio sam ovdje 11.11.11. i jos sam tu

Offline YamahaSpy

• forumski skuteraš
    • www.mojskuter.com
  • Mjesto: Velika Goric
  • Moj Skuter: Yamaha Spy
  • MojSetup: Top Performance
  • MojSpuh: LeoVince ZX
« Odgovori #9 : 24 Prosinac, 2009, 13:28:21 »
 :laughing3: :laughing3:

Offline te-te-ac

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • kad ku.rac u pi.čku uđe nastaje je.banje
    • http://www.youtube.com/user/renci31551
  • Mjesto: Belišće
  • Moj Skuter: skučo
« Odgovori #10 : 29 Prosinac, 2009, 15:45:39 »
gleda se film o kornjačetinama na RTL ..gledajte i vi ..  :glasses9:

btw. ocu kros kacigu ko šveder :notworthy: