Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Ajmo diwlju odwest u bakagu u srijedu!!!  (Posjeta: 14432 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Giz

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Kotrljam se...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • GT Računala
  • Mjesto: Zaprešić
Odg: Ajmo diwlju odwest u bakagu u srijedu!!!
« Odgovori #80 : 22 Prosinac, 2009, 22:36:47 »
Baš to....  :icon_thumright:
Nisu se svi rodili savrseni, neki nemaju sluha, neki se rode invalidi, neki slovenci.

Dežurni forumski Gargamel. :D
 Dobriša Cesarić u recesiji... "Gle malu plaću poslije kiše, platiš račune i nema je više"

Offline divljakusa

• jesam zensko......ili ne
  • maxi forumaš
  • Spol: Ženski
  • najlakŠe je pametowat...a ne sudjelowat!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: zagreb
  • Moj Skuter: zip,quad, kawasaki
  • MojSetup: polini
« Odgovori #81 : 22 Prosinac, 2009, 22:41:40 »
Ti Giz si si malo zabrijao...1. ja nigdje nisam spomenula nit purgere nit ZagreBČane......nego stanownike grada Zagreba
                                  2. Iskreno kolko tu ima prawih purgera to je upitno, al mislim da o tom nit se mislim nit se Želim rasprawljat...
                                  3. To za kog ja glasam je moj problem.....al kolko znam u Zagrebu je glawni BandiĆ koji nije iz HDZ-a....Što me iskreno ni ne zanima....jer sam totalno apolitiČna osoba
                                  4. Ti si prwi počeo pljuwat niČim potaknut.....moŽda te Ždere nestaŠice lowe i frustracije....al to je twoi problem
                                  5. Ako smatraŠ Djede BoŽiĆnjake na motorima idiotima....koji su po toj zimi iŠli dariwat djecu slabijeg imowinskog stanja....onada za tebe wiŠe nemam rijeĆi...niti Želim rasprawljati sa Čowijekom kakaw si ti....
:)"""""Z I P O L I N A""""":)

Offline Ensiferum

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Runner SP
  • Moja Kaciga: Klapalossi Šljem
  • MojSetup: Malossi Sport
  • MojSpuh: Malossi Mhr Replica
« Odgovori #82 : 22 Prosinac, 2009, 22:46:43 »
 :dontknow:

Offline Giz

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Kotrljam se...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • GT Računala
« Odgovori #83 : 22 Prosinac, 2009, 22:54:48 »
A ti čitaš plitko....

Ako čemo kontekstualno... Kad me več vučeš za nos a obično se bikovi vuku za nos... no isti ne vole navodno crvenu boju pa se zamisli kako te ja vidim...  :glasses9:

1. rekla si da je zagreb u babani. Zar ja glupan onda spominjem Split no ne mislim na splićane ili Rijeku ne misleći na Riječane? O joooooooj...  :laughing7:
2. ti ne misliš... to je istina. koliko ih je pravih? Aludirala si na mene.... Ne, ja sam zaprešićanec dok mi je otac pravi zagrepčan, a to te očigledno golica u mislima.
3. o politici ni ja nebih.. to je preteška tema no ista je jako lijepo pokazala par činjenica o tvojoj izjavi... na tvoju štetu....  :help:
4. ne ždere me niti jedno niti drugo... ždere me natezanje jednih te istih problema određenih osoba po forumu, ljubavni jali i nedostatak tvog aktivnog/kvalitetnog vremena
5. o akciji bikera znam i akcija je krajnje pohvalna... to se nije odnosilo na to nego na dogovor skuteraša za vožnju tako da moje postove ne izvlači iz konteksta jer ti to ne leži, nisi u tome uspješna i samo si štetiš a ja se neču opravdavati jer sam osoba čije postove treba razumjeti a ne samo pročitati. I ne, ne brini... ja se isključujem jer mi je crvena krpa na glavi.
Nisu se svi rodili savrseni, neki nemaju sluha, neki se rode invalidi, neki slovenci.

Dobriša Cesarić u recesiji... "Gle malu plaću poslije kiše, platiš račune i nema je više"

Offline benelli

• maxi forumaš
  • Mjesto: Novigrad
  • Moj Skuter: benelli 491 i gilera runner vx125
  • Moja Kaciga: na laktu
  • MojSetup: malo(s)si spor(t)
  • MojSpuh: serjalović sa db kilerom
« Odgovori #84 : 22 Prosinac, 2009, 23:03:45 »
da divlja šta tu hvališ spličane,rječane ............... nemam ja ništa protiv toga ali di su istrani :angry7: :hmh:

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Offline divljakusa

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #85 : 22 Prosinac, 2009, 23:05:59 »
Da se isključuješ reko si i malo prije, ako ti tema ne odgovara neznam zbog kojeg se uopće razloga obazireš na nju.
Nit sam aludirala na tebe, nit na ikoga, nit me ne zanima ko je od kuda. Mislila sam na grad kao grad, bez obzira koja nacija u njemu živi. Iako je činjenica da je Zagreb odavno izgubio onaj stari štih i kulturu koji proizlazi iz toga što starosjedioci polako izumiru.
Ja uopće ne vidim razlog zbog kojeg si u temi koja je skros zafrkantskog karaktera išao sve bazirat na političkoj razini.
To kaj si stariji ne daje ti za pravo da ikoga učiš pameti i da ikoga kategoriziraš.
Ako tebe muči politička situacija u našoj zemlji  nemoj meni čitat bukvicu, neg probaj nekaj napravit po tom pitanju.
I za kraj, kad bum tvoih godina, vjerojatno ću trkeljanje na forumima zamijenit nečim unosnijim.

Offline D.A.N.C.E.K.

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski skejter
  • *
« Odgovori #86 : 22 Prosinac, 2009, 23:14:11 »
Da se isključuješ reko si i malo prije, ako ti tema ne odgovara neznam zbog kojeg se uopće razloga obazireš na nju.
Nit sam aludirala na tebe, nit na ikoga, nit me ne zanima ko je od kuda. Mislila sam na grad kao grad, bez obzira koja nacija u njemu živi. Iako je činjenica da je Zagreb odavno izgubio onaj stari štih i kulturu koji proizlazi iz toga što starosjedioci polako izumiru.
Ja uopće ne vidim razlog zbog kojeg si u temi koja je skros zafrkantskog karaktera išao sve bazirat na političkoj razini.
To kaj si stariji ne daje ti za pravo da ikoga učiš pameti i da ikoga kategoriziraš.
Ako tebe muči politička situacija u našoj zemlji  nemoj meni čitat bukvicu, neg probaj nekaj napravit po tom pitanju.
I za kraj, kad bum tvoih godina, vjerojatno ću trkeljanje na forumima zamijenit nečim unosnijim.
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #87 : 22 Prosinac, 2009, 23:22:26 »
giz.....a da ti odes ova svoja dubokoumna predavanja iznosit nekim drugim clanovima na drugim djelovima foruma i pustis nas djecu da se ovdje zabavljamo i organiziramo sutrasnji izlazak u bakagu na bozicni party.....  :toothy10: .......kai nebi to bilo bolje za tebe jer se bezveze zivciras a bome i za nas da nas ne opterecujes sa nekim stvarima koje nam jos nisu na pameti.... :laughing7:

Offline Ensiferum

• maxi forumaš
« Odgovori #88 : 22 Prosinac, 2009, 23:27:48 »
giz.....a da ti odes ova svoja dubokoumna predavanja iznosit nekim drugim clanovima na drugim djelovima foruma i pustis nas djecu da se ovdje zabavljamo i organiziramo sutrasnji izlazak u bakagu na bozicni party.....  :toothy10: .......kai nebi to bilo bolje za tebe jer se bezveze zivciras a bome i za nas da nas ne opterecujes sa nekim stvarima koje nam jos nisu na pameti.... :laughing7:

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Offline Giz

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Kotrljam se...
    • GT Računala
« Odgovori #89 : 22 Prosinac, 2009, 23:30:25 »
Iss koliko ja tu materijala imam... i onda igraš igricu koja ti ne ide sa nekim tko zna čitati među redovima.
Da, rekao sam da ču odustati no vuče me za jezik pa si nemogu pomoči... Hebga, takav sam po cijelom tijelu.  :icon_biggrin:

Pa da počnem....

Zato što te je pun forum a nijedna takva tema nije o svječicama, diznama i karburatorima. TO JE GLAVNI razlog zašto si mi crvena marama.
Kad več nisi shvatila do sad, pomoči ču ti. Vidim da moram.  :help:

O jizs... ovo si na satu povijesti čitala ili si sama zaključila? Pa ovo je sve bolje od boljega. Da ti opet pomognem, tvojim riječima...
Citat: divljakusa
Pametno moje.....owo pokuŠawamo organizirat neki izlazak forumaŠa....pošto ko Djedice na skuterima ste se pokazali ko prawe pizde....widi se da je Zagreb u babani i da se tu nemre baŠ niŠ organizirat....i da je doslowno pun papČiĆa.....Zato pozdraw Rijeci....pozdraw Splitu.....pozdraw Slawoncima....tu nekai ljudi i wrijede a owdje je samo hrpa hwalisawaca.....Hwala....!!!!
Dakle, očigledno ne razumiješ što pišeš sama a meni se spočitavaš.  :toothy12: Zapravo, sam Zagreb je prepun svega i svačega pa i uključujuči Riječane, Splićane, Slavonce i ostale.
U jednoj rečenici sereš po njima, u drugoj ih pozdravljaš. Pa da nastavimo...malo o skuterima, malo motoriste spominješ, malo me pokušavaš uloviti da ja govorim protiv njih, pa malo nisi protiv zagrepčana... pa puno si ti toga četverosmislenog napisala u par rečenica. To je umjetnost. Svaka čast.  :icon_thumright:

Čitanje sa RAZUMIJEVANJEM podrazumjeva da si shvatila zašto sam samo paralelu povukao sa nečim poznatim.
Al i tu ču ti pomoči... Da ti bude lakše shvatiti što sam htio reči. No, eto.... nije pomoglo.  :-[

Ti si okategorizirala CIJELU hrvatsku a ja samo jednu osobu. Tko je tu gori slučaj onda?

Ako tebe muči politička situacija u našoj zemlji nemoraš nemoj meni čitat bukvicu, neg probaj nekaj napravit po tom pitanju.
GOTO par linija gore i shvati da je politika bila namjenjena lakšem razumijevanju. Nažalost... I rest ma case.
I have FAILED to do so.  :-X

Draga moja, pošto me toliko smatraš nesposobnim.
Pozivam te na poslovni ručak, koji če platiti MOJA firma kojoj sam ja direktor u svojoj 26toj godini koju nisam naslijedio od svojih roditelja jer moji roditelji neznaju PC ni upaliti a striktno su plod mog dugogodišnjeg rada i truda. Pa eto, i tu si pokušala sa podsmijehom no naletila si na koru od banane a moje društvo je malkice drugačije i stvarno nakon svega tvoj ego i dalje cvjeta, i dalje pokušavaš nadmudriti i nastavljaš sa spikom koja je isprazna u najboljem slučaju.

Ako ti treba i MB moje firme, adresa i temeljni kapital... To bi ipak na PM. ;)

2 Dottore: Tebi se ispričavam ako sam te uvrijedio jer si ok dečko i protiv tebe nemam ništa. Eto, čisto da me ne shvatiš krivo.
A ovo što se i dalje natežem s njom... ma slatka mi je kad naleti na minu pa nezna što bi.
Evo, ako inzistiraš, stvarno ču se povuči. I to ti dajem svoju riječ.  :icon_thumright:

Offline Ensiferum

• maxi forumaš
« Odgovori #90 : 22 Prosinac, 2009, 23:34:20 »
mene samo zanima sta si s ovim pokusao rec, glupo mi e nesto kazat i onda utec ca  :icon_scratch:

Offline Giz

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Kotrljam se...
    • GT Računala
« Odgovori #91 : 22 Prosinac, 2009, 23:35:31 »
Ma ne zamaraj se... kasno je. Treba ič spavat.  :laughing1:

Offline Ensiferum

• maxi forumaš
« Odgovori #92 : 22 Prosinac, 2009, 23:36:52 »
Ma ne zamaraj se... kasno je. Treba ič spavat.  :laughing1:

a dorro, al opet nerazuim smisao ovoga, ja kad bih se vec isao toliko raspisivat iso bi s nekim ciljem a ne ovako bzv nes lupetat  :dontknow:

Offline wonderkid

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Moja Kaciga: !
« Odgovori #93 : 22 Prosinac, 2009, 23:39:11 »
mene samo zanima sta si s ovim pokusao rec, glupo mi e nesto kazat i onda utec ca  :icon_scratch:
bolje da se ne uplices jer nisi ti za to stvoren  ;D ;D bolje da ides samnom spamat tu u off  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Offline Giz

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Kotrljam se...
    • GT Računala
« Odgovori #94 : 22 Prosinac, 2009, 23:40:09 »
bolje da se ne uplices jer nisi ti za to stvoren  ;D ;D bolje da ides samnom spamat tu u off  :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Svaka čast. Ako te ikad vidim, podsjeti me da ti čevape i piće platim.  :icon_thumright:  :icon_biggrin:

Offline Ensiferum

• maxi forumaš
« Odgovori #95 : 22 Prosinac, 2009, 23:41:48 »

hmmmm kao teski spammer duznost mi e satrat konkurenciu
posto vidin da se lupetaju gluposti bez nekog odredjenog smisla tj. cilja onda sam zakljucio da e rijec o spamanju i onda naravno da se moram pridruzit  :jerk:

Offline divljakusa

• maxi forumaš
« Odgovori #96 : 22 Prosinac, 2009, 23:41:59 »
Neznam zašto bi u off-u bila tema o svijeČicama....ovdje se može rasprawljat o bilo čemu....i neznam zašto bi uopće o njima i raspravljala kad tu ima onih koji to znaju sigurno puno bolje od mene.
Moja tema su utrke, a kako je momentalno zatišje u sezoni, nevidim razlog da o tome pišem.
Kaj si ti zaradil i na koji način, ne zanima me i molim te ostavi se tih svojih pametnih filozofiranja.
Ja svugdje gdje pišem, pišem ravno iz srca i netreba mi pola sata da izanaliziram neki post, nisam na forumu zbog nauke nego zato što volim motore, bavim se njima, i to me zanima. Za tvoje razloge neznam a nisu ni bitni, jer ni tebe na nijednoj pametnoj temi nisam vidjela, niti zapazila, osim na ovoj sad, da bi nam svima pokazao svoje dubokoumno razmišljanje.
Da si čitao razne teme vidio bi što sam mislila pod Zagrebom, Rijekom i Splitom, al tebe to vjerojatno kao jednog intelektualca ne zanima, nego ti je zanimljivija činjenica, da se možeš prepucavati na forumu sa jednom balavicom na egotripu.
Možda ću te jednog dana i razumjeti, al momentalno raumijem samo ono što podrazumijeva dobar parti i jurnjavu na motorima....
A do tada.....pa pa

Offline Ensiferum

• maxi forumaš
« Odgovori #97 : 22 Prosinac, 2009, 23:43:58 »
hmmmmmm ja samo zelim svatit smisao svega ovog, ak niko bas nezeli napisat nek mi barem posalje porukicu  :happy3:

Offline wonderkid

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Moja Kaciga: !
« Odgovori #98 : 22 Prosinac, 2009, 23:45:27 »
hmmmm kao teski spammer duznost mi e satrat konkurenciu
posto vidin da se lupetaju gluposti bez nekog odredjenog smisla tj. cilja onda sam zakljucio da e rijec o spamanju i onda naravno da se moram pridruzit  :jerk:
to si ti procijenio kao gluposti  :icon_biggrin: :icon_biggrin: ono kaj ne razumijes,bolje ne ulaziti u to  :nono: a ti kao cjenjeni spamer me poduci kako se spama bez da ti brisu postove  :laughing9: :laughing9: :laughing9:

Offline Ensiferum

• maxi forumaš
« Odgovori #99 : 22 Prosinac, 2009, 23:48:26 »
to si ti procijenio kao gluposti  :icon_biggrin: :icon_biggrin: ono kaj ne razumijes,bolje ne ulaziti u to  :nono: a ti kao cjenjeni spamer me poduci kako se spama bez da ti brisu postove  :laughing9: :laughing9: :laughing9:

hmmmmmmmmm naravno da sam procijenio kao gluposti jer mi niko nie odgovorio sta e s tim trebano postic, posto nista nie postignuto uzaludno trosenje rijeci
dakle bzv lupetanje tj. spamanje
hmmmm kako ucit spamat, vrlo lako, ovo sam ja radio, nasao si 3-4 foruma i gledo kolko brzo mi trea za ban dobit  :icon_thumright:
wow alfa, kad prie ti e post nesta  :toothy9: