Iss koliko ja tu materijala imam... i onda igraš igricu koja ti ne ide sa nekim tko zna čitati među redovima.
Da, rekao sam da ču odustati no vuče me za jezik pa si nemogu pomoči... Hebga, takav sam po cijelom tijelu.
Pa da počnem....
Da se isključuješ reko si i malo prije, ako ti tema ne odgovara neznam zbog kojeg se uopće razloga obazireš na nju.
Zato što te je pun forum a nijedna takva tema nije o svječicama, diznama i karburatorima. TO JE GLAVNI razlog zašto si mi crvena marama.
Kad več nisi shvatila do sad, pomoči ču ti. Vidim da moram.
Nit sam aludirala na tebe, nit na ikoga, nit me ne zanima ko je od kuda. Mislila sam na grad kao grad, bez obzira koja nacija u njemu živi. Iako je činjenica da je Zagreb odavno izgubio onaj stari štih i kulturu koji proizlazi iz toga što starosjedioci polako izumiru.
O jizs... ovo si na satu povijesti čitala ili si sama zaključila? Pa ovo je sve bolje od boljega. Da ti opet pomognem, tvojim riječima...
Pametno moje.....owo pokuŠawamo organizirat neki izlazak forumaŠa....pošto ko Djedice na skuterima ste se pokazali ko prawe pizde....widi se da je Zagreb u babani i da se tu nemre baŠ niŠ organizirat....i da je doslowno pun papČiĆa.....Zato pozdraw Rijeci....pozdraw Splitu.....pozdraw Slawoncima....tu nekai ljudi i wrijede a owdje je samo hrpa hwalisawaca.....Hwala....!!!!
Dakle, očigledno ne razumiješ što pišeš sama a meni se spočitavaš.
Zapravo, sam Zagreb je prepun svega i svačega pa i uključujuči Riječane, Splićane, Slavonce i ostale.
U jednoj rečenici sereš po njima, u drugoj ih pozdravljaš. Pa da nastavimo...malo o skuterima, malo motoriste spominješ, malo me pokušavaš uloviti da ja govorim protiv njih, pa malo nisi protiv zagrepčana... pa puno si ti toga četverosmislenog napisala u par rečenica. To je umjetnost. Svaka čast.
Ja uopće ne vidim razlog zbog kojeg si u temi koja je skros zafrkantskog karaktera išao sve bazirat na političkoj razini.
Čitanje sa RAZUMIJEVANJEM podrazumjeva da si shvatila zašto sam samo paralelu povukao sa nečim poznatim.
Al i tu ču ti pomoči... Da ti bude lakše shvatiti što sam htio reči. No, eto.... nije pomoglo.
To kaj si stariji ne daje ti za pravo da ikoga učiš pameti i da ikoga kategoriziraš.
Ti si okategorizirala CIJELU hrvatsku a ja samo jednu osobu. Tko je tu gori slučaj onda?
Ako tebe muči politička situacija u našoj zemlji nemoraš nemoj meni čitat bukvicu, neg probaj nekaj napravit po tom pitanju.
GOTO par linija gore i shvati da je politika bila namjenjena lakšem razumijevanju. Nažalost... I rest ma case.
I have FAILED to do so.
I za kraj, kad bum tvoih godina, vjerojatno ću trkeljanje na forumima zamijenit nečim unosnijim.
Draga moja, pošto me toliko smatraš nesposobnim.
Pozivam te na poslovni ručak, koji če platiti MOJA firma kojoj sam ja direktor u svojoj 26toj godini koju nisam naslijedio od svojih roditelja jer moji roditelji neznaju PC ni upaliti a striktno su plod mog dugogodišnjeg rada i truda. Pa eto, i tu si pokušala sa podsmijehom no naletila si na koru od banane a moje društvo je malkice drugačije i stvarno nakon svega tvoj ego i dalje cvjeta, i dalje pokušavaš nadmudriti i nastavljaš sa spikom koja je isprazna u najboljem slučaju.
Ako ti treba i MB moje firme, adresa i temeljni kapital... To bi ipak na PM.
2 Dottore: Tebi se ispričavam ako sam te uvrijedio jer si ok dečko i protiv tebe nemam ništa. Eto, čisto da me ne shvatiš krivo.
A ovo što se i dalje natežem s njom... ma slatka mi je kad naleti na minu pa nezna što bi.
Evo, ako inzistiraš, stvarno ču se povuči. I to ti dajem svoju riječ.