Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Ajmo diwlju odwest u bakagu u srijedu!!!  (Posjeta: 14436 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Giz

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Kotrljam se...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • GT Računala
  • Mjesto: Zaprešić
Odg: Ajmo diwlju odwest u bakagu u srijedu!!!
« Odgovori #100 : 22 Prosinac, 2009, 23:55:08 »
Isse... mogu još malo? Samo malkice... A budem....  :toothy12:  :laughing7:

Neznam zašto bi u off-u bila tema o svijeČicama....ovdje se može rasprawljat o bilo čemu....i neznam zašto bi uopće o njima i raspravljala kad tu ima onih koji to znaju sigurno puno bolje od mene.
Moja tema su utrke, a kako je momentalno zatišje u sezoni, nevidim razlog da o tome pišem.
Kaj si ti zaradil i na koji način, ne zanima me i molim te ostavi se tih svojih pametnih filozofiranja.
Filozofom ne nazivaju samo oni koji ne razumiju jer im je tako lakše opravdati lijenost. ;)

Ja svugdje gdje pišem, pišem ravno iz srca i netreba mi pola sata da izanaliziram neki post, nisam na forumu zbog nauke nego zato što volim motore, bavim se njima, i to me zanima. Za tvoje razloge neznam a nisu ni bitni, jer ni tebe na nijednoj pametnoj temi nisam vidjela, niti zapazila, osim na ovoj sad, da bi nam svima pokazao svoje dubokoumno razmišljanje.
Problem je što ti pametne teme ne čitaš pa samim time kategorizacija ti i nije realna. Dovoljno je samo skočiti na profil i pogledati zadnje postove korisnika. Nešto što ja jesam napravio a ti očigledno nisi.
Svaka tvoja rečenica je tu zapisana i govori o tebi puno više nego što možeš misliti a lako je dostupna onima koji su voljni.

Da si čitao razne teme vidio bi što sam mislila pod Zagrebom, Rijekom i Splitom, al tebe to vjerojatno kao jednog intelektualca ne zanima, nego ti je zanimljivija činjenica, da se možeš prepucavati na forumu sa jednom balavicom na egotripu.
Sad ču ja malo se nadodati. TI nemaš volje pročitati sa razumijevanjem moja 3 posta a ja moram pročitati tonu tvog baljezganja da bi shvatio tvoje četverosmisleno pisanje?
Huh... kako se boriti protiv toga?  :icon_scratch:

Možda ću te jednog dana i razumjeti, al momentalno raumijem samo ono što podrazumijeva dobar parti i jurnjavu na motorima....
A do tada.....pa pa
Ovo poštujem i razumijem.  :)
Nisu se svi rodili savrseni, neki nemaju sluha, neki se rode invalidi, neki slovenci.

Dežurni forumski Gargamel. :D
 Dobriša Cesarić u recesiji... "Gle malu plaću poslije kiše, platiš račune i nema je više"

Offline wonderkid

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moja Kaciga: !
« Odgovori #101 : 22 Prosinac, 2009, 23:56:43 »
gluposti, ne gluposti,biti ili nebiti pitanje je sad,nisu to gluposti to su samo razmjenjivanje rijeci sa sifrom takozvani sifrirani tekstovi nedostupni za nas obicne forumase  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

btw:vec pobro ban na 6 foruma ali nema veze o skuterima ti forumi  :laughing11: :laughing11:

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #102 : 22 Prosinac, 2009, 23:57:36 »
wow alfa, kad prie ti e post nesta  :toothy9:

Ma nekaj sam syebo, a nemam vise inspiracije pisat ponovo  :toothy12:

Offline Ensiferum

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Runner SP
  • Moja Kaciga: Klapalossi Šljem
  • MojSetup: Malossi Sport
  • MojSpuh: Malossi Mhr Replica
« Odgovori #103 : 22 Prosinac, 2009, 23:58:16 »
gluposti, ne gluposti,biti ili nebiti pitanje je sad,nisu to gluposti to su samo razmjenjivanje rijeci sa sifrom takozvani sifrirani tekstovi nedostupni za nas obicne forumase  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

btw:vec pobro ban na 6 foruma ali nema veze o skuterima ti forumi  :laughing11: :laughing11:

iti lupetas gluposti a bogme i ja  :toothy9:
sifrirani tekst s koim nis nie postignuto i nezeli se uopce objasnit zasto e pisan tak da  :angry7:

Offline Ensiferum

• maxi forumaš
« Odgovori #104 : 22 Prosinac, 2009, 23:58:56 »
Ma nekaj sam syebo, a nemam vise inspiracije pisat ponovo  :toothy12:

aaaaaaa koi si ti lik
aj posalji porukicu s odgovorom  :icon_thumright:

Offline wonderkid

• maxi forumaš
« Odgovori #105 : 23 Prosinac, 2009, 00:05:29 »
iti lupetas gluposti a bogme i ja  :toothy9:
sifrirani tekst s koim nis nie postignuto i nezeli se uopce objasnit zasto e pisan tak da  :angry7:
de ja sam se nalupetal gluposti dovoljno za jucer  :toothy12: :toothy12: prije 5 min je poceo novi dan tako sam sada novi covjek  ;D ;D  odlazim ja dalje od ove teme jer nije to za mene a tebi  :hello: :hello:

Offline Ensiferum

• maxi forumaš
« Odgovori #106 : 23 Prosinac, 2009, 00:06:52 »
de ja sam se nalupetal gluposti dovoljno za jucer  :toothy12: :toothy12: prije 5 min je poceo novi dan tako sam sada novi covjek  ;D ;D  odlazim ja dalje od ove teme jer nije to za mene a tebi  :hello: :hello:

a lol, eo ga opet ode ca  :happy6:
vis to ti e spamanje, bzv trosenje rijeci  :icon_biggrin:

Offline wonderkid

• maxi forumaš
« Odgovori #107 : 23 Prosinac, 2009, 00:12:26 »
ma tu sam ja  :icon_thumright: :icon_thumright: pocel mi je kuhat mozak kad sam vidio raspravu,nisam ja doso jos na taj level  :toothy12: :toothy12: ma spamam ja di stignem a posto se tu ne brisu postovi onda tu najvise spamam  :toothy12:

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #108 : 23 Prosinac, 2009, 00:14:04 »
brisite iz ove teme o nasim dogovorima......spamajte negdje drugdje.....recimo po tehnici i projektima......tam je najsladje.... :laughing7:

Offline Ensiferum

• maxi forumaš
« Odgovori #109 : 23 Prosinac, 2009, 00:14:53 »
ma tu sam ja  :icon_thumright: :icon_thumright: pocel mi je kuhat mozak kad sam vidio raspravu,nisam ja doso jos na taj level  :toothy12: :toothy12: ma spamam ja di stignem a posto se tu ne brisu postovi onda tu najvise spamam  :toothy12:

dakle na kraju smo zakljucili da e ovo sve bzv trosenje rijeci elda  :laughing7:

Offline Ensiferum

• maxi forumaš
« Odgovori #110 : 23 Prosinac, 2009, 00:15:25 »
brisite iz ove teme o nasim dogovorima......spamajte negdje drugdje.....recimo po tehnici i projektima......tam je najsladje.... :laughing7:

nope ovdi mi e bolje posto me tiras odavde  :toothy10:

Offline divljakusa

• jesam zensko......ili ne
  • jesam zensko......ili ne
  • maxi forumaš
  • najlakŠe je pametowat...a ne sudjelowat!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: zagreb
  • Moj Skuter: zip,quad, kawasaki
  • MojSetup: polini
« Odgovori #111 : 23 Prosinac, 2009, 00:17:34 »
Jedino kai sam vidla da si napisao su totalne gluposti....i daj me molim te poštedi svog pametovanja.
To kai ti ne podnosiš zafrkanciju je tvoj problem, malo rastegni tu kravatu, ugušila bu te....

:)"""""Z I P O L I N A""""":)

Offline Ensiferum

• maxi forumaš
« Odgovori #112 : 23 Prosinac, 2009, 00:19:15 »
Jedino kai sam vidla da si napisao su totalne gluposti....i daj me molim te poštedi svog pametovanja.
To kai ti ne podnosiš zafrkanciju je tvoj problem, malo rastegni tu kravatu, ugušila bu te....

to ja cilo vrime blebecem
gluposti gluposti i samo gluposti  :toothy9:

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #113 : 23 Prosinac, 2009, 09:33:43 »
Naš dragi grad Zagreb je sve samo ne prepun zagrepčana pa nam zato i je tak super.
Počevši od Kosorice, Bandidosa i ostalih ikona našeg grada sa raznim dijalektima tako da su onda svi oni bolji tamo nego ovdje...
Mašala.... Utopija po ostalim gradovima. Jel tako?  A tu se sere, nema se inicijative, glasa se za HDZ dok nam babuni pravdu kroje.  :confused5:

Mašala x 2! Pravo gradivo za ovakav tip foruma....

Ma moš si mislit. Svi su ludi po ovakvom vremenu paradirati po gradu obučeni u djedice.

Sa ovim se slažem u potpunosti. Ali gle, urbanizam i miješanje stanovništva u velegradima nemože NITKO izbjeći. Bilo bi dobro da ljudi koji se osjećaju djelom neke zajednice da se drže na okupu i da se podržavaju u gledištima. Ali takvi smo kakvi smo da prvog susjeda ne možemo smisliti  :angry7:

S druge strane, ja se niti ne vozim tramvajem više, jer osim što nemam baš ni prevelike potrebe za njime, u njemu čujem sve samo ne naš purgerski/prigorski/zagorski jezik  :dontknow:

Da budem iskren, radost prođe kroz mene kad čujem tak nešto, a to se moram priznati desi jako jako rijetko  :icon_thumright:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline Bruno1990

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: KBC replica
« Odgovori #114 : 23 Prosinac, 2009, 09:46:13 »
svako iznosi svoje misljenje...i svako misli u pravu (neznam niti me zanima)

giz... ti bi mogo zamnjenit danijelu trbović u najslabijoj karici  :hello:

:icon_thumright:
Frajer pere zube petardama ...

Offline Giz

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Kotrljam se...
    • GT Računala
« Odgovori #115 : 23 Prosinac, 2009, 10:46:42 »
svako iznosi svoje misljenje...i svako misli u pravu (neznam niti me zanima)

giz... ti bi mogo zamnjenit danijelu trbović u najslabijoj karici  :hello:

:icon_thumright:

2 Horvat: Fulao si malkice poantu. Da ne filozofiram opet predugo...
Pisac je htio reči da se ne može tako generalizirati i prozivati druge da su bolji iako ih u Zagrebu ima večinski. Dakle, ispalo je da su ti drugi (tamo odakle su) bolji dok u Zagrebu ništa ne valjaju i papćići su. Mislim, ja sam prvi koji je protiv predrasuda i generalizacije i to mi krv ispije pa dobijem inspiraciju a s obzirom da nemam dlake na jeziku, često je to što kažem neugodno za one koji slušaju. Isto tako, sjednem i poslušam kritiku na svoj račun jer ako ja mogu drugima... tko njima brani da oni meni. Ja sigurno ne. A kažem, politička situacija je tako jadna da je jednostavno upala kao pokazni primjer o tome kako su ti isti tamo bolji a tu kroje po svome kako im se hoče. Mislim, ja sad tu mogu povuči jako veliku hrpu paralela no to bi moglo trajati, tko ima volje malo sjesti i pročitati što sam ja napisao vrlo brzo če shvatiti da to nije samo jedna situacija nego je to ono što se može razgranati na sve strane našeg društva i nažalost.... nije dobro.

To je razlog zašto ja to nemogu reči jednostavno kad to sve nije ni zamišljeno da bude jednostavno... Blah... evo ga opet, počeo sam romane pisati. Stajem. :)

2 Bruno: Ma Danka ti je rednovno samnom na MSNu pa kujemo političke zavjere.  :icon_biggrin:
Nisu se svi rodili savrseni, neki nemaju sluha, neki se rode invalidi, neki slovenci.

Dobriša Cesarić u recesiji... "Gle malu plaću poslije kiše, platiš račune i nema je više"

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #116 : 23 Prosinac, 2009, 10:51:38 »
2 Horvat: Fulao si malkice poantu. Da ne filozofiram opet predugo...
Pisac je htio reči da se ne može tako generalizirati i prozivati druge da su bolji iako ih u Zagrebu ima večinski. Dakle, ispalo je da su ti drugi (tamo odakle su) bolji dok u Zagrebu ništa ne valjaju i papćići su. Mislim, ja sam prvi koji je protiv predrasuda i generalizacije i to mi krv ispije pa dobijem inspiraciju a s obzirom da nemam dlake na jeziku, često je to što kažem neugodno za one koji slušaju. Isto tako, sjednem i poslušam kritiku na svoj račun jer ako ja mogu drugima... tko njima brani da oni meni. Ja sigurno ne. A kažem, politička situacija je tako jadna da je jednostavno upala kao pokazni primjer o tome kako su ti isti tamo bolji a tu kroje po svome kako im se hoče. Mislim, ja sad tu mogu povuči jako veliku hrpu paralela no to bi moglo trajati, tko ima volje malo sjesti i pročitati što sam ja napisao vrlo brzo če shvatiti da to nije samo jedna situacija nego je to ono što se može razgranati na sve strane našeg društva i nažalost.... nije dobro.

To je razlog zašto ja to nemogu reči jednostavno kad to sve nije ni zamišljeno da bude jednostavno... Blah... evo ga opet, počeo sam romane pisati. Stajem. :)

Aha. Kužim. Problem je što je u našem kraju život sa predrasudama i teško je sad odviknuti se od njih. Ljudi su mišljenja: "Došel je neko novi k nama i sad nam on politiku kuje"  :dontknow:

Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline Giz

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Kotrljam se...
    • GT Računala
« Odgovori #117 : 23 Prosinac, 2009, 10:56:27 »
Predrasude su jako zajebana stvar... no nažalost mi smo "namčori" kako bi rekli naši susjedi u Beogradu.

Neda mi se sad kopirati jedan podosta poučan tekst koji je izašao u novinama po tom pitanju al kratka definicija glasi:
- "osobe koje mrze same sebe do podneva a cijeli svijet poslije podneva i smatramo druge krivima za to"

Po meni, idealna definicija Hrvata.

No... nečemo dalje o tome.... Razjebati ču si dan i ovo nema veze sa ovom temom i činjenicom da sam napao dotičnu gospodičnu koja ne shvača zašto.

Offline Ensiferum

• maxi forumaš
« Odgovori #118 : 23 Prosinac, 2009, 11:12:19 »
spamanje, ti si se tu raspisa al uzalud, nisi nista promijenia, na nju nisi utjeca tak da uzaludno trosenje rijeci  :happy6:

Offline wonderkid

• maxi forumaš
« Odgovori #119 : 23 Prosinac, 2009, 11:31:36 »
spamanje, ti si se tu raspisa al uzalud, nisi nista promijenia, na nju nisi utjeca tak da uzaludno trosenje rijeci  :happy6:
ili po tvome,spamanje na kvadrat  :toothy12: :toothy12: