svako iznosi svoje misljenje...i svako misli u pravu (neznam niti me zanima)
giz... ti bi mogo zamnjenit danijelu trbović u najslabijoj karici
2 Horvat: Fulao si malkice poantu. Da ne filozofiram opet predugo...
Pisac je htio reči da se ne može tako generalizirati i prozivati druge da su bolji iako ih u Zagrebu ima večinski. Dakle, ispalo je da su ti drugi (tamo odakle su) bolji dok u Zagrebu ništa ne valjaju i papćići su. Mislim, ja sam prvi koji je protiv predrasuda i generalizacije i to mi krv ispije pa dobijem inspiraciju a s obzirom da nemam dlake na jeziku, često je to što kažem neugodno za one koji slušaju. Isto tako, sjednem i poslušam kritiku na svoj račun jer ako ja mogu drugima... tko njima brani da oni meni. Ja sigurno ne. A kažem, politička situacija je tako jadna da je jednostavno upala kao pokazni primjer o tome kako su ti isti tamo bolji a tu kroje po svome kako im se hoče. Mislim, ja sad tu mogu povuči jako veliku hrpu paralela no to bi moglo trajati, tko ima volje malo sjesti i pročitati što sam ja napisao vrlo brzo če shvatiti da to nije samo jedna situacija nego je to ono što se može razgranati na sve strane našeg društva i nažalost.... nije dobro.
To je razlog zašto ja to nemogu reči jednostavno kad to sve nije ni zamišljeno da bude jednostavno... Blah... evo ga opet, počeo sam romane pisati. Stajem.
2 Bruno: Ma Danka ti je rednovno samnom na MSNu pa kujemo političke zavjere.