Ostalo > Motocikli

moja nova igračka

<< < (6/9) > >>

benelli:

--- Citat: kengur - 25 Prosinac, 2009, 22:28:14 ---imo sam ja takvu 125 pa ju mjenjo za 250 i poslije mi bilo žao jer te 250 cijelog potrga i puno je teža za blato i mekani teren.125 je zakon. :headbang:

--- Kraj citata ---
ma vozio sam prije nekih mjesec dana yz 250 2009 godiste i to je definitivno bolesno samo dirneš gas i odmah diže pa čak u petoj bez otvaranja ventila, mislio sam da cu se razocarat sa 125-icom ali stvarno sam se iznenadio kako ide cr-ka ,to mi je sasvim dovoljno

nik91:
kad bude kakvi video???

benelli:
evo par slika sa jedne vožnjice pa da vidite našta liči :icon_biggrin:

i evo jucer cijelo popodne od 16h do 21h sam bio u garazi prao ga i cistio :toothy12: morao sam skinut rezervar,sic,bočne plastike da ga kako treba operem
uz to očistio sam karb,promjenio filter pošto se raspao od vode kad sam zaronio u potok :drunken_smilie:i još spuh sredio malo pofarbao......

nakon cijelog dana provedenog u garazi evo kako sad izgleda i tako ce izgledati sigurno još kojih tjedan dana :icon_biggrin:

ako nekog zanima prodajem ili mjenjam cr-ku ima tamo tema pod razno :icon_thumright:

mario_f15:
ljepo ljepo tunjo  :icon_thumright:
bome si se dosta namucio dok si oprao to cudo.... :happy8:

tunjo jes to sedamneske?  :happy3:

benelli:

--- Citat: mario_f15 - 07 Ožujak, 2010, 21:42:40 ---ljepo ljepo tunjo  :icon_thumright:
bome si se dosta namucio dok si oprao to cudo.... :happy8:

tunjo jes to sedamneske?  :happy3:

--- Kraj citata ---
vjeruj mi jesam,a zapamtit ce ona kad je bila zadnji put u blatu :hmh:hahaha zezam se prva kiša i opet gas ako je ne prodam prije ...xd

e nisu nažalost zadnja 19 prednja 21 :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju