Ostalo > Motocikli

moja nova igračka

(1/9) > >>

benelli:
evo da vam ukratko kažem o čemu se radi,prije nekih 2 mjeseca uzeo sam hondu cr 125 i bila je spremna za generalku.
ulozio sam pun racku para u mašinu zamjenio sam ležajeve,semeringe,dihtunge,cilindar nikasiliran,nova klipnjača,klip,pumpa vode...........
napokon je gotova i mogu reč da ide kao luda svinja :toothy12:, čupa nevjerovatno :dontknow:

evo par slika a video ce jednog ljepog sunčanog dana pa da vidite kako ide :frajer:

shegy:
auuuuu zvijer  :icon_thumright:
puno sretnih km zelim!

2TDottore:
odlican motoric za ovo vrijeme.....i ja bi takav jedan da ubijem dosadu....  :laughing7:

benelli:

--- Citat: shegy - 20 Prosinac, 2009, 22:11:48 ---auuuuu zvijer  :icon_thumright:
puno sretnih km zelim!

--- Kraj citata ---
hvala,i ja se nadam da cu puno radnih sati napravit prije generalke uz redovno mjenjanje klipa ..........

--- Citat: 2TDottore - 20 Prosinac, 2009, 22:19:47 ---odlican motoric za ovo vrijeme.....i ja bi takav jedan da ubijem dosadu....  :laughing7:

--- Kraj citata ---
ma to je običaj svake zime nešto uzet ali ovog izgleda da ču držat malo duže jer je puno para ulupano u njega a i zadovoljan sam kako ide jbg ima 40ks prva druga treča četvrta sve samo sa gasom na zadnji :notworthy:

shegy:

--- Citat: benelli - 20 Prosinac, 2009, 22:31:45 ---hvala,i ja se nadam da cu puno radnih sati napravit prije generalke uz redovno mjenjanje klipa ..........

--- Kraj citata ---
zaboravih da ide po radnim satima a ne km .. .neka svejedno!
odlicna pila, volio bi imati tako nesto pokraj skutera i to isterati samo vikendom i po plinu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju