Ostalo > Motocikli

moja nova igračka

<< < (5/9) > >>

benelli:

--- Citat: marko_AeRoX - 21 Prosinac, 2009, 19:56:47 ---jooooooooj, imao frend jedan moj ovo cudo... no comment  :toothy10:

za svrsiti  :icon_biggrin:

motor je prva liga, al zakaj video tek kad bude toplije? cross je! snijeg je! svi uvjeti su tu!  :laughing7:

--- Kraj citata ---

ma zezao sam se sta se tice videa stavit cu cim nekom uvalim kameru da snima,ma ja i vozim cr-ku samo preko zima kada ima blata,kiša i ..................

--- Citat: andre@26 - 21 Prosinac, 2009, 20:09:50 ---Tako je  ;D igracka super ide mislis da je 250ccm 2T kad je cujes, samo nisam uspio probat đir nisam bas bio u formi  :toothy12:

--- Kraj citata ---
ma žurilo mi se u petak jer sam išo za trst,ali sada počinju praznici i cr-ka je razrađena pa ču se zaletit do tebe pa da probaš đir a i da snimimo video

i da hvala tunjo na pohvalama :icon_thumright: tj hvala svima

andre@26:
Zvati cemo nekog da nas snima ti s cr-kom pun gas a ja po zadnjen kako te deren.  :toothy12:

Obavezno neki video tamo po Mukli da te snimamo kako kopas kanale za drenažu.  :glasses9:

benelli:

--- Citat: andre@26 - 21 Prosinac, 2009, 21:19:19 ---Zvati cemo nekog da nas snima ti s cr-kom pun gas a ja po zadnjen kako te deren.  :toothy12:

Obavezno neki video tamo po Mukli da te snimamo kako kopas kanale za drenažu.  :glasses9:

--- Kraj citata ---
ma sredit cemo nesto u cetvrtak cu ja  doc samo me nemoj doc cekat sa biciklom :toothy12: :toothy12: :toothy12: jer ono je bio grijeh onako sporo je vozit

benelli:

--- Citat: DvdAerox - 21 Prosinac, 2009, 13:26:03 ---mislim da ces mi dat djir na ovo cudo  ;D

--- Kraj citata ---
dođi u ng pa cemo ono ja tebi cr-ku a ti meni sp-a :toothy12:

kengur:
imo sam ja takvu 125 pa ju mjenjo za 250 i poslije mi bilo žao jer te 250 cijelog potrga i puno je teža za blato i mekani teren.125 je zakon. :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju