Tehnički kutak > Tuning skutera
runner: vozne karakteristike, dali mogu doc na razinu sr-a
Mrle Mrki:
--- Citat: pruki21 - 24 Prosinac, 2009, 13:10:58 ---Runnera treba znat vozit ja sam na runneru vec 8 i pol godina presao 60000 km ma nema lezi do bocne nogare iskre sjevaju u krivini gore su gume sava sporty i udri bez straha
--- Kraj citata ---
ma sr-ka ide do nogare i bez save sporty, a sa savom moze strugat i sa bocnom... :toothy9: :toothy9: :toothy9:
zL!Ko:
--- Citat: stefek - 08 Veljača, 2010, 15:15:51 ---stavi hidrauličnu vilicu od vxra i da vidš kak bude runner upravljiv i bolje neg srka i kak bude upijal zavoje i neravnine...ove vilice upside down su smeče,opruga i mast u njima i ništ ne vrede.
a kaj se tiče malossi vilica ko god ti rekel da to staviš je najveća glupost po tom pitanju jel ih budeš uništil po ovim cestama u roku 2 mj..
polovnu dobru vilicu najdeš već za 700 kn..promjeniš ulje i semeringe po potrebi i udri brate...a imaš i one bitubo i yss amortizere isto nove već od 100 evrića plinsko uljni..
--- Kraj citata ---
a razmisljo sam o vilicama od vxra i siguran sam da bi to bilo super, al puno mi sad dat milju kuna(zima je :( )
Probat cu sa drugim semerinzima pa cemo vidit, makar da dura do ljeta.
CoK:
--- Citat: gokiSP - 08 Veljača, 2010, 16:21:35 ---ohohoh kako sam se ja naj#bo oko osiguraca i to onog doljnjeg :toothy12: sad ih rastavim i sastavim u 10 min (zahvaljujuci dragim forumasima) :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
odmah sam se prepoznao u ovome aaaw
gokiSP:
--- Citat: CoK - 08 Veljača, 2010, 22:07:49 ---odmah sam se prepoznao u ovome aaaw
--- Kraj citata ---
:-*
kristijanSR70:
ja negledam na to tako, meni je sr-ka bila dobra, kad sam sjeo na F15 mislio sam ošo sam s konja na magarca jer mi nije sjedno kako sam zelio, nakon par voznji postao mi je ko i sr-ka...a opet sad vxr mi onak isto ko i ta dva, neznam, nijedan mi nije proklizo (nemislim na vxr jer još nisam napunio ni 500km sa njime)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju