Tehnički kutak > Tuning skutera
runner: vozne karakteristike, dali mogu doc na razinu sr-a
zL!Ko:
e super bas sam mislio otvorit temu za vilice al cu ipak tu ubacit ;D
Ovako runner 99` godiste serijske prednje vilice upside down. Rade jedino dobro kad je vani kisa il vlazno. Nekad znam nauljit teleskope pa radi kako spada 2-3 dana al onda opet isti k. Nece uc ni 1cm :laughing7: :laughing7:
Nznm mislio sam da je mozda zbog one prasine od pakni pa da ulazi u brtve i unutra pa se sve zacepi.
Aj ima ko ideju, dal da otvaram i stavljam nove dihtunge i to ili nosim u neki amortizer servis. I dal je jednostavno to sam napravit
CoK:
Kupi nove semeringe i zamjeni. Oni se stvrdnu i nemoze hodat vilica. WD pomaze ali na kratko :icon_thumright:
steeef:
stavi hidrauličnu vilicu od vxra i da vidš kak bude runner upravljiv i bolje neg srka i kak bude upijal zavoje i neravnine...ove vilice upside down su smeče,opruga i mast u njima i ništ ne vrede.
a kaj se tiče malossi vilica ko god ti rekel da to staviš je najveća glupost po tom pitanju jel ih budeš uništil po ovim cestama u roku 2 mj..
polovnu dobru vilicu najdeš već za 700 kn..promjeniš ulje i semeringe po potrebi i udri brate...a imaš i one bitubo i yss amortizere isto nove već od 100 evrića plinsko uljni..
Ceki21:
--- Citat: stefek - 08 Veljača, 2010, 15:15:51 ---yss amortizere isto nove već od 100 evrića plinsko uljni..
--- Kraj citata ---
ja ga imam i zadovoljan sam, i s popustom me kostal 500 kn ;)
a ja budem vjerojatno za koji tjedan rastavljal vilice, pa poslikam mozda, ali nije ih problem rastaviti, mozda jedino segere skinuti, ali uz malo prakse ide
gokiSP:
ohohoh kako sam se ja naj#bo oko osiguraca i to onog doljnjeg :toothy12: sad ih rastavim i sastavim u 10 min (zahvaljujuci dragim forumasima) :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju