Općenito > Generalno o skuterima

TGB 101R - prvih 1000km

<< < (6/14) > >>

roby44:
u zg-u je samo bitno da mozes pratit promet,to se sa odblokiranom serijalom vec nekako moze, svakako je dobrodosao joskoji kmh vise.
ja sam za variomat i auspuh racunao oko 1500kn, ovisi koji auspuh. sto se auspuha tice tu sam izgubljen jer svako prica svoje.  :laughing9:

Baptista:
OK, najvjerojatnije će tako i biti....stavim spuh pa variomat i to je to, ostalo ne diram!
Samo je najveći problem u svemu tome što još nema tih skutera!! Katastrofa, vjerojatno ću se krenut vozit kad padne snijeg! :icon_biggrin:

roby44:
 :laughing7:  takva nam je i drzava  :laughing7:
sve se ja pitam hoce li to uopce doc...ako nije do sad...   :laughing9:

filiplatinovicz:
nije drzava kriva, nego hebeni uvoznici, nali zmukleri koji samo misle na dobru zaradu, a prodaja, postprodajna usluga, sto ukljucuje servise, dijelove etc. ih suvise ne zanima. na kraju se sve svodi na to da samo nekoliko pristojnijih tvrtki ima i odgovarajucu popratnu mrezu... nema to veze ni sa imageom marke koju prodaju. neki dan sam bio kod pit stopa na staroj samoborskoj. ducatijev dućan i servis chiuzo zbog godisnjeg na par tjedana. a dukatisti neka se hebu, ako im se sto dogodi... primjerice, banalno pucanje gume na modelu sa stražnjim monoamortizerom, kojem se kota skida s gedorom 46, koju nema ni jedan vulkanizer u gradu, od kojih je polovina isto chiuzo!

SandmanRI:
evo da dopunim TGB impresije s mojim TGB Excelsior 125:

dakle, nakon odvoženih 400 km mogu dati neke početne i početničke impresije za sve one koje zanima...

s obzirom da sam "elegantno prepunjen" (115 kg žive vage) moram priznati da sam iznenađen kako me veselo i živahno vuče sa svojih nepunih 9 konja! U vožnji se na njemu osjećam prilično sigurno jer i kočnice odrađuju svoj posao iznenađujuće dobro - već sam nažalost bio u 2 situacije gdje sam bio prisiljen ispitati njihovu učinkovitost! Nisam primjetio ikakve poteškoće s gumama, dobro drže...
Ne znam koja mu je maks. brzina, ali bez problema je potegnuo do 90 km/h na ravnom (prema njegovim uricama, naravno)... onda me je već bilo lagano strah, pa sam popustio, ali imam osjećaj da bi mogao i mrvicu više...

Potrošnja je zadovoljavajuća... oko 3,6 l/100 km... s obzirom na moju težinu i konfiguraciju terena u Rijeci gdje se uvijek negdje penješ, ja sam zadovoljan...

e da ne bi ispalo da sam sasvim zadovoljan, pokude idu na malen spremnik ispod sica (ne stane mi kaciga!!!... jest da imam glavu ko balun i XL kacigu, ali da je mali, mali je) i nevjerojatno ružan volan... kao da su ga dizajnirali u petak u kvarat do 5... i najgluplje od svega, od volana ne vidiš signalizaciju žmigavaca na komandnoj ploči... sva sreća pa ima dovoljno glasnu zvučnu signalizaciju žmigavca...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju