Općenito > Generalno o skuterima
TGB 101R - prvih 1000km
Baptista:
Bi ja da imam para i vozačku za motor! :toothy9:
Ali ozbiljno mi recite kaj moram napravit da ide 90 :headbang:? Šta je najjeftinije?
hvala
roby44:
koliko sam ja cuo auspuh je jako los,kao i moj, pa mozes od toga krenut.
ako ti se ne da dirat masina, stavi variomat, s tim ces vec dobit dosta u kombinaciji s auspuhom.
ja sam se za to odlucio i bez vecih zahvata imas ubrzanje i krajnju. :glasses9:
filiplatinovicz:
samo polako... uzivaj u voznji. ja imam svoj peugeot odblokanu serijalu, ali stalno vozim neke testne 250/tice, upravo drzim apriliu atlantic. jest da one neusporedivo bolje idu od mog malog cvaje, ali u praksi, kada se putuje zagrebom od neke tocke A do tocke B i nema neke razlike... ne znam sto vam je tako vazna brzina ???
Baptista:
OK, hvala to sam si i mislio....dakle spuh i variomat! Koliko to košta, cca.?
Nije mi toliko važna brzina (važnija mi je startnost), ali kada recimo moram u Samobor ili Zaprešić pa neću po Bolonji vozit 50 kmh! :sad1:
enigma:
--- Citat: Baptista - 10 Kolovoz, 2006, 05:14:55 ---OK, hvala to sam si i mislio....dakle spuh i variomat! Koliko to košta, cca.?
Nije mi toliko važna brzina (važnija mi je startnost), ali kada recimo moram u Samobor ili Zaprešić pa neću po Bolonji vozit 50 kmh! :sad1:
--- Kraj citata ---
skuteri do 50 ccm su za gradsku vožnju, stoga na polaganje A kat, pa kupi za međugradsku :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju