Tehnički kutak > Tuning skutera
Setup Nrg power
aldin:
Vidjecu kad prodam vxr.Ako ga ne prodas,naci cu u zg par komada i tvoj pa cu doci malo pogledati pa koji mi se najvise svidi i bude najbolji uzimam.Ali tvoj je bas dobar,ocuvan.Ovako volim kad je skuter uredan.
Aleks:
ako nešto treba kupit, onda je to nrg od alfe. bilo mi je milina čitat kako je u detalje uvijek namještao prijenos, a posebno karburator, perfekcija. :notworthy:
aldin:
Evo stari me nagovara da kupim nov nrg,a gilera kad ode da ode nema veze.Zanima me koji setup da stavim da ide nekih 90 km/h,znaci auspuh zx bi isao zanima me koji vario,rolice,centralni,federici kvacila,i moguce da bih stavio i kvacilo neko.Sad mi preporucite sta da uzmem,.
Hvala unaprijed.
dino_sk:
nemoj bit glup ko vecina nas pa uzet nov skuter , kad je alfin u boljem stanju , i ustelan savrseno , sjedi i vozi
da kupis nov , opet bi to sve stavljao i jebavao po njemu a ovdje za dvostruko manje novaca dobijes jednostavno sve :)
dario007:
ne isplati ti se ulagat u nov motor,još moraš ćekat da blokadu skineš,moraš sve u ovlaštenom radit ak oćeš da ti garancija vrijedi...a to je previše novaca,rađe kupi od alfe nrg-a koji je takoreći nov,a uz njega još dobiš i serijsku termogrupu,tak da si miran,toćno kako ti je ćovjek reko,toći i vozi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju