Tehnički kutak > Tuning skutera
Setup Nrg power
aldin:
Evo posto prodajem vxr najvjerovatnije cu kupovati sebi nrg power i onda kit na njega stavljati.Zanima me sta bi sve bilo najbolje staviti da ide na satu nekih 105-110km/h.Znaci,koji kit gus ili alu,variomat,kvacilo,radilicu je isto moguce da bih stavljao,auspuh zx ili rr,federa na kvacilo i centralni.To me zanima jer dok prodam vxr odmh idem kupovati nrg power
Hvala unaprijed
3alfa3:
Ne trebas nista. Kupi moj:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,25554.0.html
:toothy12:
aldin:
Koja kilometraze je na ovim djelovima odradjena.Koja je krajnja brzina
Vidjecu ako prodam vxr uskoro,a tvoj ne ode da dodjemo pogledati.Stvarno je lijep,bas sam mislio ako budem kupovao uskoro da ovakav kupim.
3alfa3:
--- Citat: aldin - 18 Prosinac, 2009, 20:30:25 ---Koja kilometraze je na ovim djelovima odradjena.Koja je krajnja brzina
--- Kraj citata ---
Ova koja pise je za lezajeve kotaca jer sve ostalo pokretno je mijenjano (redovno i vise puta). Sam kit ima 30000 km, a svi ostali dijelovi u skutu su puno noviji. Remen je recimo nov, guma zadnja isto, a prednja je negdje na 1/3 zivota, a i stara je samo godinu dana, Delta kuplung je skoro nov jer je nedavno kupljen....
Skuter ne treba nikakvo ulaganje. Bas nikakvo. Toci vozi. Uvjeren sam da bolje odrzavanog u HR nema.
Brzina - bilo je jednom 111 po GPSu, ali sagnut i sa vjetrom u ledja. Ali je zato 100km/h po GPSu lakoca za dobit
dino_sk:
--- Citat: 3alfa3 - 18 Prosinac, 2009, 20:35:16 ---Uvjeren sam da bolje odrzavanog u HR nema.
--- Kraj citata ---
i ostatak foruma isto :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju