Tehnički kutak > Tuning skutera

Setup Nrg power

<< < (3/8) > >>

Aerox007:
sam budala kupuje nov skuter ak ga planira tunirat...ja imam novog roxa iz 2007, moral sam cekat 2 godine da istekne garancija da mogu stavit ZX-a, sad ga imam vec 3 godine i tek sam sad stavil kit prije 2 tjedna...
a ti mozes kupit motor sa kitom, spuljom i svime tak da nemoj kupovat nov skut nego slusaj decke kaj ti kazu :headbang:

Evo ispod ti je slika skuta sa 2 dana starim ZX-om :icon_biggrin: :icon_biggrin:
http://img686.imageshack.us/i/dsc00440w.jpg/

aldin:
Pa jest glupost ulagat u nov skuter,i kad padnes ode on u pm izgubi sve pare.Ako prodam uskoro vxr,a alfa svoj ne proda,vidjecu da dodjemo do zg da pogledam i mozda kupim.Alfin bi me izisao mozda 11000kn sa carinom i porezom,a imam friziran skuter.Najbolje ako budem uskoro kupovao,dodjem,pogledam probam,ako odgovara odemo na carinski terminal,napravi mi papire,ja platim i sve rijeseno.Alfin mi se svidja jer je tvornicka boja na njemu,friziran a nije skup.

giannelli:
i alfin ide brze nego da kupis novi i stavis ti kit u kombinacij sa zx-om. al ak ti je gust sredjivat kupis neki polovan sto novijeg godista..

ulagat u nov motor se ne isplati jer nov nrg-a platis 18.000kn, kit vario auspuh bar jos 3000kn sto je 21.000kn, za te pare radije kupis mx125  :glasses9:
a ovak kupis od alfe nrg-a koji ima na sebi djelova vrijednosti 4000kn ako ne i malo vise.

pajo:
definitivno nebi više nikad kupio novi skuter,jedino da je motor u pitanju onda,da...

Antares:
Računaj da kad bi uzimao novi skuter (17500kn) i nove dijelove koje ima alfa (oko 6000kn), to je 23500, znači 3 puta više od njegovog skutera.

Možeš ti uzet zx-a rolice i kaj ti ja znam kakve gluposti, al neće to nikad bit ni približno kao njegov setup.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju