Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
to je morini ja mislim, stavi lasera npr taman malo jači spuh što se tiče base klase a bude ti i za kit
ili obrnuto kako bi serijala trajala s tt-om tt je najbolji uz zx za serijalu i usto nije skup
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
a sad si me ustrasio,pa TT vrti do 9000 nije to bas puno,neznam koliko vrti serijala,mozda tko zna A sto mislis da bi osla onda serijala na TT-u
serijala vrti od 7500 do 8500
pa eto onda to nije prevelika razlika Drugi put si otvori temu s pitanjem jer nitko nevoli da mu ljudi upadaju u temu sa svojim pitanjima/problemima... mod joj znam te admine a da sam stavio novu temu onda bi rekao pa zasto nisi se nadovezao jer vec ima takvih tema o auspusima "lik i po si"
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
sta nisu formule lc imale serijski rezo spuh giannelli mislimMr J je imo takvu serijala isla 100 il je on to zabrijavao
pa da isao je i moj 110 ali spuh je sada malo u kur*u pa bih uzeo drugi,a neznam ciji je. Sto ti kazes na to kako bi radio na TT-u serijala,bhece se rasipat. Ili da malo uredim stari spuh,razrezem i ocistim i stavim novu spuzvu na prigusivac
ja to nikad nebi radio.........rezao spuh.........zasto ga rezat??pofarbas ga......vuna nova...jedino ako se bas raspo iznutra...
zašto bi bilo dijelova po cesti.pa stavljaš base auspuh, nećeš stavit neki auspuh za midrace ili jači.staviš tt,zx,extra itd i vozi.dobiješ dosta u odnosu na serijski auspuh i traje dugo.
e da, kad ulažeš u makinu a već imaš preko 20 000 uloži 150kn u karike kad si već u šemi
de procitaj moj post, mozda mu s ttom bude isao slabije