Općenito > Propisi
kupovina rame u inozemstvu????
sfreak:
--- Citat: robert - 17 Prosinac, 2009, 22:36:02 ---da, al i ćoravi policajac vidi da je to veća mašina nego 50ccm.
ovako je bar mala razlika. a imam i neke kemije u planu radu u knjižici upisanih 2T
--- Kraj citata ---
sta ima veze ako je veca masina ako je on regan na veliku tablicu...
probao sam pomoc luki prije, mogu i tebi dat broj od frenda koji zna vise oko roxa 100 ovdje u mom selu ako hoces...sta je tocno sa papirima ne znam, skut vec duze vrijeme stoji sjeban (masina, nije sudar)...ako hoces posalji pm pa ti dam broj...on ce ti vise znat oko svega toga...
na papire ne mislim da je ukraden, skut je kupljen kod nas i bio je regan na hrv tablice...ali je promijenio vlasnika ovo ono, duza prica uglavnom...al nemas sta izgubit samo da pitas...
robert:
--- Citat: sfreak - 18 Prosinac, 2009, 15:08:35 ---sta ima veze ako je veca masina ako je on regan na veliku tablicu...
probao sam pomoc luki prije, mogu i tebi dat broj od frenda koji zna vise oko roxa 100 ovdje u mom selu ako hoces...sta je tocno sa papirima ne znam, skut vec duze vrijeme stoji sjeban (masina, nije sudar)...ako hoces posalji pm pa ti dam broj...on ce ti vise znat oko svega toga...
na papire ne mislim da je ukraden, skut je kupljen kod nas i bio je regan na hrv tablice...ali je promijenio vlasnika ovo ono, duza prica uglavnom...al nemas sta izgubit samo da pitas...
--- Kraj citata ---
naravno, samo pošalji broj da ga zvrcnem.
robert:
šta fakat nitko nezna točan postupak uvoza samo rame sa papirima?
mrcina:
kao da je cijeli motor samo nepišeš mototno vozilo več rezervni dio.
robert:
@sfreak: tvoj pajdo se nejavlja :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju