Općenito > Propisi

kupovina rame u inozemstvu????

<< < (3/4) > >>

sfreak:

--- Citat: robert - 19 Prosinac, 2009, 22:46:06 ---@sfreak: tvoj pajdo se nejavlja :sad1:

--- Kraj citata ---

cuj posalji poruku, ne znam...

shegy:
ima jedan crveni rox 100 za 5999kn mislim na auti.hr ako uspijes spustiti cjenu na 5500 prodas masinu (ja sam zainteresiran za masinu) i sve sto ti netreba i valda ces se uspit skrpiti... (taj rox ima zxa od neke 50tke)

robert:

--- Citat: shegy - 20 Prosinac, 2009, 22:29:49 ---ima jedan crveni rox 100 za 5999kn mislim na auti.hr ako uspijes spustiti cjenu na 5500 prodas masinu (ja sam zainteresiran za masinu) i sve sto ti netreba i valda ces se uspit skrpiti... (taj rox ima zxa od neke 50tke)

--- Kraj citata ---
frende ajmo obrnuto, kupi ga ti i ja od tebe garantirano kupujem ramu sa papirima. jer sve ostalo mi netreba

Trinad:
Za skuter: kupiš u inozemstvu na otpadu ispod iznosa plaćanja carine, pokažeš cariniku na granici račun odeš doma montiraš i sretna bosna. Ako kupiš u trgovini i veći je iznos jedino ćeš morati cariniti...
A za motocikl, isti ti vrag ko da kupuješ tu, samo biš trebao otići pitati u MUP koji ti papiri trebaju i sl.. Pošto je riječ o inozemstvu trebao bi ti neki kupoprodajni ili kakav račun ovisno dal kupuješ sa otpada, trgovine ili fizičke osobe da te ne zajebavaju na carini. S time odeš u mup skupa sa svojom knjižicom i kažeš da ti je puknuo okvir i da si nabavio identičan drugi na otpadu u inozemstvu. To je jako bitno radi serijskih brojeva na rami jer u suprotnome ti se serijski broj neće poklapati pa nećeš proći tehnički bez potvrde MUP-a.

mrcina:
za ramu neide to tako trinidad.

uz ramu ide prometna i knjižica vozila te je to dio koji mora proč kroz carinu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju