Ostalo > Svijet računala i mobitela
windows 7
speed:
--- Citat: dhorvat - 16 Prosinac, 2009, 13:35:16 ---Ako imaš RAM-a barem 2 GB onda stavljaj. :icon_thumright:
Ali perfromanse samog PC-a ti padnu na slabijoj konfiguraciji jer joj je sam operacijski sustav teret. Možda da isključiš sučelje i staviš na Classic :dontknow:
--- Kraj citata ---
meni je kod normalnog rada na aero sucelju procesor na nekih 20-tak %,a kada nista ne radim padne na 2 % :binkybaby:
Iwo SR Tuono:
7ica iako je lakša od Viste nije kao XP, treba imat na umu i procesor, i RAM i grafički sustav...uglavnom treba ti konfa kao da igraš igru neku staru godinu-dve :toothy3: da bi normalno radio
Crazy Kuree:
--- Citat: dhorvat - 16 Prosinac, 2009, 13:35:16 ---Ako imaš RAM-a barem 2 GB onda stavljaj. :icon_thumright:
Ali perfromanse samog PC-a ti padnu na slabijoj konfiguraciji jer joj je sam operacijski sustav teret. Možda da isključiš sučelje i staviš na Classic :dontknow:
--- Kraj citata ---
moja konfiguracija: 2.6 procesor, 1.5 gb ram, 40 gb hdd, 256mb grafička i to jedna od prvi i radi bez štekanja puno brže već xp... od mene su same pohvale, jedina zamjerka zbog zvuka što za ove stare zvučne teško nać driver a od windowsa driver ne radi
Pupo:
--- Citat: Crazy Kuree - 18 Prosinac, 2009, 00:19:45 ---moja konfiguracija: 2.6 procesor, 1.5 gb ram, 40 gb hdd, 256mb grafička i to jedna od prvi i radi bez štekanja puno brže već xp... od mene su same pohvale, jedina zamjerka zbog zvuka što za ove stare zvučne teško nać driver a od windowsa driver ne radi
--- Kraj citata ---
Neradi ti sigurno brže od XP-a, to ti se samo čini! :) XP se da srezat da zazima 100mb sistemske memorije i da radi dobro, dok sa sedmicom to nemožeš tako da bih ja ostao na XPu al svakako da sedmica ljepše izgleda, instalira drivere sama i sl.
@ ostali sa MSDNAA licencom, i nelegalna sedmica se spakira da skida updejtove i sve da radi kao origigi, al svakako da je lijepši osjećaj imat original. I ja sam skinio preko msdnaa ;D
Iwo SR Tuono:
Academic Alliance :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju