Ostalo > Svijet računala i mobitela
windows 7
mrcina:
ja imam vistu na lapu a 7 sad na kompu.
Iwo SR Tuono:
meni je došla s laptopom, koristio sam ju koji mjesec i onda je izašao 7RC pa sam malo koristio pa vratio Vistu, al je izašao na MSDNU 7 RTM i stavio sam RTM i na vistu neidem više da me ubiješ.
A stolno računalo vrti XP SP3, isto legala i to je to,neću ga upgradeat opće jer da starci vide 7icu il neki drugi os zamrzili bi kompjuter :toothy12: :headbang:
speed:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 16 Prosinac, 2009, 13:30:03 ---meni je došla s laptopom, koristio sam ju koji mjesec i onda je izašao 7RC pa sam malo koristio pa vratio Vistu, al je izašao na MSDNU 7 RTM i stavio sam RTM i na vistu neidem više da me ubiješ.
A stolno računalo vrti XP SP3, isto legala i to je to,neću ga upgradeat opće jer da starci vide 7icu il neki drugi os zamrzili bi kompjuter :toothy12: :headbang:
--- Kraj citata ---
heh,sva sreca pa moji ne idu na komp :laughing6:
dhorvat:
Ako imaš RAM-a barem 2 GB onda stavljaj. :icon_thumright:
Ali perfromanse samog PC-a ti padnu na slabijoj konfiguraciji jer joj je sam operacijski sustav teret. Možda da isključiš sučelje i staviš na Classic :dontknow:
Iwo SR Tuono:
@ speed -Mojima je komp sredstvo za rad tako da mora bit jaaako user friendly i sa što manje kvarova jer sam slabo doma pa im ne stignem baš svaki dan popravljat komp ili govorit kako šta ide.Uglavnom komp se pali u 7 ujutro i do ponoći je u funkciji.Zato im je XP najoptimalniji i tako će i ostat :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju