Ostalo > Svijet računala i mobitela

windows 7

<< < (4/21) > >>

andre@26:
Bratić mi ima 7 i mogu reci da je jako lepa i u mnogim operacijama bolja od xp (vistu necemo niti spominjati) ali stvar je u tome da joj treba puno vise RAM-a od xp(duplo, a i vise).

Kupili smo istovremeno PC s istim konfiguracijama i sve i ja sam ostao na xp SP3, a on je presao na 7 i posto smo obadvoje ludi igraci,
meni puno bolje vrti igrice i mogu igrati na vecim detaljima dok njemu windowsi jako usporavaju igrice i dolazi mu do trzanja i trokiranja.

Zato moje miljenje za sada jos bolje ostati na xpSP3 ako nemamo neku jacu konfiguraciju,mislim da za vrtiti 7 kao xp trebao bi neki procesor quad extrem ili jače i nekih 4-6 GB RAMa

dhorvat:

--- Citat: Crazy Kuree - 18 Prosinac, 2009, 00:19:45 ---moja konfiguracija: 2.6 procesor, 1.5 gb ram, 40 gb hdd, 256mb grafička i to jedna od prvi i radi bez štekanja puno brže već xp... od mene su same pohvale, jedina zamjerka zbog zvuka što za ove stare zvučne teško nać driver a od windowsa driver ne radi

--- Kraj citata ---

Zato daš 180 kuna i kupiš Creative Labs Audigy SE ko ja i imaš predobar zvuk koji se da instalirat čak i u dosu (stari Sound blaster mode)  :frajer:

Na knap ide sedmica na to ali dobro će radit. Nadam se da ne planiraš neku veću aplikaciju dizat jer će ti hard disk vrtit ko lud  :drunken_smilie: Ostani pri XP-u ako ti ne treba DX11  :headbang:

cosa_wp:

--- Citat: stunt_master - 16 Prosinac, 2009, 13:16:55 ---planiram ga stavit na komp.....pitanje je koliko ga vas ima i dali ste zadovolji sa njim.........      :dontknow:

--- Kraj citata ---

i ja imam 7 i meni je predobra i preporucujem ti ju u svakom slucaju!!!!!!!!!

[SB]Replica 180:
kod mene od sinoc radi sve kao beba  :headbang:, prosla aktivacija, radi finije i brze  :frajer:

Pupo:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 19 Prosinac, 2009, 13:51:42 ---kod mene od sinoc radi sve kao beba  :headbang:, prosla aktivacija, radi finije i brze  :frajer:

--- Kraj citata ---

Koju konfiguraciju imaš? Radi brže od XPa il radi brže kad si ju aktivirao?

@dhorvat  Ta kartica je super samo se neisplati kupovati ju pa spojiti na zvučnike za 50kn. Koju god da kupi za 50-70kn sa novijim realtek čipom će radit bez problema!

@crazy kuree  Nadam se da si svjestan ovog podebljanog
Windows 7: System Requirements

*1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
*1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit)
*16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit)
*DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver

Iako malo pretjeruju, odnosno meni nakon mjesec dana korištenja zauzima folder od windowsa:

Skini si program odavde pa vidi što ti kaže o konfi http://www.microsoft.com/windows/windows-7/get/upgrade-advisor.aspx

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju