Ostalo > Svijet računala i mobitela

Linux vs Windows

<< < (9/12) > >>

nrg extreme:

--- Citat: eladio - 16 Prosinac, 2009, 02:21:52 ---koliko kosta prosjecnog hrvata win?
300kn da mu student instalira sustav + nesto programa (ono przilica, dvd player, mp3 , chat xD )+ nesto filmova + neke igre , i to drzi vodu nekih godinu dana  :icon_biggrin:

koliko kosta prosjecnog hrvata linux?
puno zivaca da se uopce snadje u tom sustavu kojeg prvi put vidi jer nezna ama bas nista o njemu + 300 kn da mu ipak dodje neki student instalirati win.....  :laughing7:

--- Kraj citata ---
300 kn plus 1000 i nešto da bi kupio windowse jer nisam mislio na piratsku verziju koju većina koristi(pa i ja).
još dodatni problem kod windowsa što se s vremenom uspore i formatiranje je često neizbježno(opet 300 kn).
a to da su toliko različiti linuxi i windowsi se baš i nebi složio barem gui što se tiče koji većina ionako koristi. :redface:
no dobro slažem se s tobom da je za prosječnog korisnika ipak bolje uzeti win. :icon_thumright: :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: nrg extreme - 16 Prosinac, 2009, 11:44:02 ---300 kn plus 1000 i nešto da bi kupio windowse jer nisam mislio na piratsku verziju koju većina koristi(pa i ja).
još dodatni problem kod windowsa što se s vremenom uspore i formatiranje je često neizbježno(opet 300 kn).
a to da su toliko različiti linuxi i windowsi se baš i nebi složio barem gui što se tiče koji većina ionako koristi. :redface:
no dobro slažem se s tobom da je za prosječnog korisnika ipak bolje uzeti win. :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Windows je za noobove  :icon_biggrin: Svaka baka, deda, dete od 3 i pol godine zna koristit Windowse  :laughing7:

S druge strane, ja nemam potrebe koristiti Linux jer i ti virusi koji su na kompjuteru mi ionako nikakvu štetu ne mogu napraviti pa da baš i sruše cijeli sustav kojeg BTW dignem ponovno za 45 minuta  :dontknow:

mrcina:
e horvate i ti si noooob jer imaš prozore, a ti skuži o čemu pričam.

sad da usporedim linux i windoze.

ja jesam dugo u ovim vodama ali još sam tudum za neke stvari, a to su overklokinge te instalaciju linuxa.

j#bote dali znate koja je jebada instalirati linuxe na komp i pokrenuti obični program za slušanje muzike, trebaju vam živci i živci za to.

windowsi su zato puno jednostavniji i user frendli OS.

Iwo SR Tuono:
što bi bila jebada, ja sad instalirao 100x linux na komp, problem je samo oko GRUB-a al to se sredi lako,a za slušat glazbu, otvoriš amarok isto ko i winamp

nemoš reć da linux nije user friendly

jedino šta nije user friendly u linuxu je terminal

mrcina:
pa čovječe što treba sređivat kod windoza, niš samo prati instalaciju poštelaj jezik i to je to.

linux uf pokreni instalaciju jednog drugog trečeg i onda ti kaže da je nekompatibilan kore OS-a. jebeš linux makar je besplatan.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju