Ostalo > Svijet računala i mobitela
Linux vs Windows
Iwo SR Tuono:
svaka budala ima svoje veselje pa tako i linuxaši :toothy12: :icon_biggrin:
dhorvat:
--- Citat: mrcina - 16 Prosinac, 2009, 12:32:24 ---e horvate i ti si noooob jer imaš prozore, a ti skuži o čemu pričam.
sad da usporedim linux i windoze.
ja jesam dugo u ovim vodama ali još sam tudum za neke stvari, a to su overklokinge te instalaciju linuxa.
j#bote dali znate koja je jebada instalirati linuxe na komp i pokrenuti obični program za slušanje muzike, trebaju vam živci i živci za to.
windowsi su zato puno jednostavniji i user frendli OS.
--- Kraj citata ---
dok god su windowsi "besplatni" do tog trenutka nema potrebe za Linuxom
Iwo SR Tuono:
to će biti zauvijek jer microsoft se nikad neće sjetit izdat programčić koji kad skonta da je ilegalan windows da korisniku još 2 ili 5 bootanja da napravi backup i onda krene sam formatirat HDD..a i ako se sjeti vjerovatno će se nać zaobilaznica i za taj problem itd itd
mrcina:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 16 Prosinac, 2009, 13:41:35 ---to će biti zauvijek jer microsoft se nikad neće sjetit izdat programčić koji kad skonta da je ilegalan windows da korisniku još 2 ili 5 bootanja da napravi backup i onda krene sam formatirat HDD..a i ako se sjeti vjerovatno će se nać zaobilaznica i za taj problem itd itd
--- Kraj citata ---
i kad to naprave mogu računati sudske prijave zbog uništenja tuđe imovine, ono što imaš od dokumenata možeš se oprostiti ali oni onda moraju pripremiti milijune dolara za kompenzaciju.
bilo bi to nešto slično ovim novim kaj ti zaključaju komp i ti se možeš jebat.
eladio:
ako cemo gledat out of the box, windowsi ne mogu skoro nista, dok linux ima sve u distribucijama , ne treba ama bas nista nakon sto ga instaliras..
nema potrebe za instalacijom divxa , officea, i sl.. u biti ima i windowsa takvih, ali to nisu oni sluzbeni :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju