Tehnički kutak > Tuning skutera

delorto phbg problem nastelat?

<< < (7/9) > >>

tomof10:
i moram nadodat kad prode to takozvano dusenje ili sta vec ili kad prode uzbrdnica ocepi ide nenormalno dobro

3alfa3:

--- Citat: sr-dream_vk - 15 Prosinac, 2009, 21:48:46 ---

Pripazi malo na sadržaj posta, sa ovakvim postom nećeš sigurno pomoći u riješavanju problema!
mod

ako ti mislis da je to neki problem...upucaj se...i usput malo je kukavički da se samo potpises pod mod..napises lijepo svoje ime i ja te stavim kod sebe u crnu listu(a to znaci nezna se salit..glumi nekog frajera..samo mu je bitan glupi forum..a ne ekipa i sprdanje..samo se predstavi tko si da te zanemarim i stavim pod nepozeljni u kvartu)..hvala unaprijed

decko iz kvarta

--- Kraj citata ---

Ja ti to nisam napisao, ali u potpunosti podrzavam onog ko je jer post u kojem si dobio taj komentar to i zasluzuje.
Ovo za stavljanje u filter nebi komentirao (sad bi trebo neki smjalic stavit, al iskreno, ne znam koji)

dino gp1:

--- Citat: sr-dream_vk - 15 Prosinac, 2009, 21:48:46 ---

Pripazi malo na sadržaj posta, sa ovakvim postom nećeš sigurno pomoći u riješavanju problema!
mod

ako ti mislis da je to neki problem...upucaj se...i usput malo je kukavički da se samo potpises pod mod..napises lijepo svoje ime i ja te stavim kod sebe u crnu listu(a to znaci nezna se salit..glumi nekog frajera..samo mu je bitan glupi forum..a ne ekipa i sprdanje..samo se predstavi tko si da te zanemarim i stavim pod nepozeljni u kvartu)..hvala unaprijed

decko iz kvarta

--- Kraj citata ---

1. Jesi pismen? Znaš čitati? Ispod teksta ti lijepo piše « Zadnja izmjena: Danas u 20:01:29 dino gp1 »
2. Ne glumim nikakvog frajera nego radim svoj posao a sve mi se čini da ti glumiš frajera spammajući u tuning podforumu dobro znajući da je to strogo zabranjeno!
3. Ovo ti je prva opomena, drugi puta slijedi hlađenje!

Pozdrav i uživaj :hello:

3alfa3:

--- Citat: dino gp1 - 15 Prosinac, 2009, 22:41:04 ---1. Jesi pismen? Znaš čitati? Ispod teksta ti lijepo piše « Zadnja izmjena: Danas u 20:01:29 dino gp1 »

--- Kraj citata ---

Moram priznat da si i mene zajebunio jer mi nije palo na pamet to gledat, a bas me zanimalo ko je reagirao ;D

dino gp1:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Prosinac, 2009, 22:42:09 ---Moram priznat da si i mene zajebunio  ;D

--- Kraj citata ---

:laughing11:

I najboljima se desi :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju