Tehnički kutak > Tuning skutera

delorto phbg problem nastelat?

<< < (8/9) > >>

tomof10:
Moze li mi ko pomoc :'(

3alfa3:

--- Citat: tomof10 - 15 Prosinac, 2009, 23:00:28 ---Moze li mi ko pomoc :'(

--- Kraj citata ---

Sa karbom si dosta toga probao. I to radikalno u oba smjera - i "bogato," i "siromasno".
Probaj stvarno "olaksati" prijenos

tomof10:
ovako sve do prije 5 minuta sam bio kod njega i gledam aprijenos do vrha varia fali 2,5mm i sad sam stavio rolice 3,8 ostavio sam bijeli centralni al imam i doma zuti i crveni remen izlazi 4mm iz polutki torq je uredu sve pregledo stavio sam 21 karb i w16 u njega probusio 4 rupe od 5mm sutra test drive jer je kisa sad nadam se da ce uspijet

@alfa kad izvadim lulicu sad opcenito sa diznom 80 dam full gas i zadusi se i krene da se gasi jel treba veca ili manja dizna 21 je u pitanju 19 sam skino

3alfa3:

--- Citat: tomof10 - 15 Prosinac, 2009, 23:17:21 ---ovako sve do prije 5 minuta sam bio kod njega i gledam aprijenos do vrha varia fali 2,5mm i sad sam stavio rolice 3,8 ostavio sam bijeli centralni al imam i doma zuti i crveni remen izlazi 4mm iz polutki torq je uredu sve pregledo stavio sam 21 karb i w16 u njega probusio 4 rupe od 5mm sutra test drive jer je kisa sad nadam se da ce uspijet

@alfa kad izvadim lulicu sad opcenito sa diznom 80 dam full gas i zadusi se i krene da se gasi jel treba veca ili manja dizna 21 je u pitanju 19 sam skino

--- Kraj citata ---

Ako si omogucio vise zraka i stvar je gora (gusi se), onda ili smanjit kolicinu zraka (zatvorit rupe) ili povecat kolicinu goriva (veca dizna)

tomof10:
Rijesen problem sretan ko prasac
-kuglice 3,5 mozda bi 4,0 bile idealne al to probam za vikend
-21 karb  4 dodatne rupe po 5mm,gl.dizna 85 igla w7 klipic 40

jos jedino mozda zuti centralni al sad na gas dize na zadnji evo video los je al snimim bolji
http://www.mojnet.com/video-konacno/519bce51371aae5cac8f

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju