Tehnički kutak > Tuning skutera

delorto phbg problem nastelat?

<< < (6/9) > >>

fac-t50:
a zar se nebi onda telio cim prvi puta gas doda zato mi i jest cudno da je u prijenosu problem... al ja ionako veze neam o motorima pa ko zna  :icon_biggrin:

3alfa3:

--- Citat: seba - 15 Prosinac, 2009, 17:39:48 ---ja sam 99% siguran da je do prijenosa :toothy9:

--- Kraj citata ---

Nakon sto je fac-t50 opisao ponasanje - i ja isto  ;D

Radi se o tome da na startu skut ima dosta snage jer se ona u tom trenu ne trosi na nista (iako bi sa idealno postelanim prijenosom start bio bolji), ali kad je dio te snage vec u pogonu, osjeti se manjak jer su okretaji ispod otpimalnih.

fac-t50:
znaci da mu je preradjivanje cilindra poremetilo powerband i sad mora ponovo stelat prijenos prema njemu...  jesam sad pogodio?  :toothy3:

ivanm:
točno tako.

tomof10:
evo video al nisam ga smio stisnut prvi put na gas jer stvarno ide zato sto pada kisa i put je mokar a ja i snimam samo sam vam htio dokazat kako ide kad se drugi put da gas i tamo dje se okrenem dam naglo full i primi extra zatim mu pustim i dam i ima se sta vidit al ja mislim da nije to prijenosta stavit cu lakse kuglice sad su 5,0 (mislim da nisu teske)  i probat neznam treba li centralni mijenjat sad mi je bijeli i sto se tice prerade timinzi su dignuti za s6 pro spuh i reko mi je da mu je power band 10500?govori li to ista
@sr-dream_vk -nepotreban komentar
http://www.mojnet.com/video-bezzz/eec2a53ee7e4d8eeab45

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju