Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

sym jet 50

<< < (4/9) > >>

-Doms-:
KOLEGA MI NUDI MASINU OD ZIPA ZA NEKE MALE PARE, AL CINI NEZNAM MORAM JOS VIDIT, POSTO JE NA OVOJ MASINI SVE NOVO PA MI JE STETA PRODAT JEL NEMOGU DOBIT ZA TO 300-400KN,   A BOBINA TI KOSTA 180 KN TRGO AVTO INACE OVLASTENI PRODAVAC DJELOVA ZA SYMA 016180271

pOha:
thx na broju ;)

-Doms-:
Skuter je na servisu...  :toothy10: valjda ce u subotu biti gotov. A ja sam ovih dana radio nesto manje vise korisno...  :toothy9: brusio sam plastike, i jedan dio kita mi je puko zato sto tamo niije bilo smole, :angry9: poludio sam, no sad sam pri kraju sa kitanjem i smirglanjem, pa me zanima koji filer i koju boju kupiti, radi se o mat i akril crnoj. tu su neke slike pa me zanima dali bi taj silni kit popucao ili cak ispao?!?!?!

a ovo su neki detalji koje sam sam napravio nosac tablice mislim da bi ga svatko morao imati, haha, :D

vktr:
Na čijoj to mašineriji radiš ???
I nisu mi samo jasni nosači tablice( tablica prekriva ovo gravirano) i dashbordovi, nekak se razlikuju brojke, na crvenom je 90 prije nekak neg na žutom :icon_biggrin:

-Doms-:
haha, taj nosac je predvidjen da tablica rijetko kad dodje gore, haha, a ovo za dashbordoove jos razmisljam o boji fontu i dizajnu...... tak da ! nosac tablice je predvidjen za undertail, i savijen pod odredenim stupnjem tako da se vidi!!!  :toothy10: al nula nije na istom polozaju, sve je zakrenuto za 15 stupnjeva! lol

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju