Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
sym jet 50
-Doms-:
E ovako da pocnem! prije ravno godinu dana kupio sam skuter, ja sav sretan nije mi previse bilo bitno ni izgled ni marka samo da ide! i tako ja njega kupio (sym jet 50 1997) i vozio se jedan dan i on stao! tada mi se potrgao odnosno poglodao zupcanik anlasera sa strane kurble, a na akumulator nije palio! i tako ja njega kupio i opet se vozio, no on nije dobro radio (potrebno ocistiti frgazer) i odveo sam ga kod bratica koji se kuzi u motore i servisira ih! ocistio on nastelao i pofarbao cijeli motor. sav sretan vozim se i najednom nesto pocelo zveckati, (lageri radililice) i nista me to nije brinulo, ja sam se vozio dok nisam svakih 5 min rada morao cistit svijecicu masna je bila, mislio sam karike, i ja sam ih sam promjenio i od tada motor ne radi! jer su kuglice od lagera sjeb... klip i cilindar, i kad sam ja poceo rastavljat masinu sjeb..... sam radilicu navoje. i u meduvremenu potrgao plastike, proslo ljeto sam bio kod bratica koji mi je trebao popravit motor. i tako ja kupio sve djelove polovne (radilicu klip cilidar i ostale gluposti) i posvadjao sam se s braticem i pokupio motor i sam ga poceo slagati od plastika do masine. cijela masina je nova znaci blokovi radilica klip glava cilindar frgazer cijela masina i ja sam nju slozio i upalio sam ga i otkrio sam da je sjeb..... semering pumpe za ulje i to sam promjenio i do tuda sam doso vise nece upalit nece i nece i sad sljedeci tjedan ga vozim musilu da ga slozi posto je on ovlasteni serviser, no uglavnom stavio sam slike kako motor izgleda malo sredjen znaci neke detalje plastika svijetla itd i zelio bih vase misljenje i sve sam sam radio od poliesterske smole struje do kitanja i sve ostalo!
stop svijetla led
[img=http://img171.imageshack.us/img171/6313/21112009001.th.jpg]http://
nrg extreme:
nadrobi ti tu svega samo najmanje onog zanimljivog.
jel i dalje sve serijala ili si dao neke druge dijelove gore.
mogo si nabacit još koju sliku da vidimo to čudo.
izgleda ok sprijeda. :laughing7: :laughing7:
CoK:
Sine odakle si ti ako Musilu vozis skuter???
-Doms-:
sveta klara
pa kombijem ga mislim vozit
mario_f15:
samo naprijed...........imas tu jos dosta posla............. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju