Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
sym jet 50
walkay:
Nyzvo jel imas projekt na forumu, kako si stavio pia masinu na sym? Ako nisi, ajde ubaci neke slike, da vidimo kako to izgleda! Bas me zanima! :icon_scratch: Hvala
driv€r:
sam tak nastavi bit će super
Nyzvo:
--- Citat: walkay - 16 Prosinac, 2009, 11:02:01 ---Nyzvo jel imas projekt na forumu, kako si stavio pia masinu na sym? Ako nisi, ajde ubaci neke slike, da vidimo kako to izgleda! Bas me zanima! :icon_scratch: Hvala
--- Kraj citata ---
pase blok na saraf, nema se tu kaj slikat
pOha:
skuzaj sta se ubacujem u temu, ali hitno bi mi trebala bobina za syma... moja riknula, a nema ovlastenih servisera u splitu, pa ako iko ima broj od nekog ducana u ZG di je mogu kupit da mi posalje broj. Jos bolje bi bilo ako je ima neko sa foruma, a da je prodaje :help:
doc-sr150:
--- Citat: pOha - 16 Prosinac, 2009, 22:56:53 ---skuzaj sta se ubacujem u temu, ali hitno bi mi trebala bobina za syma... moja riknula, a nema ovlastenih servisera u splitu, pa ako iko ima broj od nekog ducana u ZG di je mogu kupit da mi posalje broj. Jos bolje bi bilo ako je ima neko sa foruma, a da je prodaje :help:
--- Kraj citata ---
pa stavi oglas da kupuješ bobinu ili nazovi moto centar musil VG(neznam broj) i pitaj jel ima...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju