ma zivcira me kada tako neko uleti..
vjerovatno zato jer nisam uzeo dijelove od njega..
a nisam ih uzeo jer nisam imao para,a on je ocito htio da ja to uzmem u roku od 2dana....tako da duje sorry sta nisam ubio staru i uzeo joj 2000kn da tebi dam za dijelove..
zasto bi ja bia ljubomoran,samo kazen da non stop nesto lazes,pa te ni ne dozivljavan, prvo si kupia u kize disk pa ti je uletila iz rijeke prilika za swap i reka si prominit prtsenove na 125ici
,pa si odjeba kizu za disk i reka tome iz rijeke da ces uzet od njega dijelove,pa si tu odusta jer su ti bili sumnjivi dijelovi,pa si odusta od toga, pa si meni reka da ti samo sve poslikan i da uzimas 100 posto u mene,pa san ja otisa sve posliak i reka ti da ne tribaju pare odma nego da mos dat i za misec dana,samo da budes ozbiljan os uzet ili ne i da das kapare 200 kuna,reka si nema problema i nakon sta san posliak sve kazes da nemas sad para i da nes nista uzimat u mene nakon sta san ja odjeba vec nekoliko ljudi za dijelove zasebno,al nema veze, proda san ja sve,nije problem, da bi nekoliko dana nakon toga sta nemas para napisa da SI KUPIA MAŠINU OD 250CC i da sad radis swap (a ka nemas para) i ja slucajno prica s ancon na mobitel i ja ga pita,a on meni kaze nije on nista kupia,evo masina u mene doma.. i sad opet nakon svega kazes da r adis swap,a pogodite di su dijelovi.. u ance doma
nije bilo nista zlonamjerno ni nikakva ljubomora, niti je ovo tema za to,samo ti kazen da malo oladis sa tin mladenackin pi*darijama i snovima, jer ručka juhe dok je zec u šumi
NHF