Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (198/214) > >>

SPecial:

--- Citat: stefek - 11 Prosinac, 2010, 13:28:41 ---pa nebi se baš složil da je nepotrebna..glava je bit na 4t motoru,pa tak i bregasta za rad motora i performanse..

--- Kraj citata ---

Zato i nosimo kacige.

marko209vx:

--- Citat: stefek - 11 Prosinac, 2010, 13:28:41 ---pa nebi se baš složil da je nepotrebna..glava je bit na 4t motoru,pa tak i bregasta za rad motora i performanse..

--- Kraj citata ---
ma ne kazem ja da je nebitna, ali npr za 1000kn koliko dode bregasta, i 1000kn koliko dode variomat se vise isplati variomat uzet, jer performanse budu bolje kad se stavi variomat nego bregasta.

SPecial:

--- Citat: marko209vx - 11 Prosinac, 2010, 14:23:17 ---ma ne kazem ja da je nebitna, ali npr za 1000kn koliko dode bregasta, i 1000kn koliko dode variomat se vise isplati variomat uzet, jer performanse budu bolje kad se stavi variomat nego bregasta.

--- Kraj citata ---

Ja bi radije kupio polovan variomat i novu bregastu posto ih malo ima,nakopati kanale koliko se to da,i puna saka brade.
Ali opet,sa 250 runnerom se moze dosta,tako da bi isao ili na klip i cil 300 i samo variomat.

marko209vx:

--- Citat: SPecial - 11 Prosinac, 2010, 14:27:48 ---Ja bi radije kupio polovan variomat i novu bregastu posto ih malo ima,nakopati kanale koliko se to da,i puna saka brade.
Ali opet,sa 250 runnerom se moze dosta,tako da bi isao ili na klip i cil 300 i samo variomat.

--- Kraj citata ---
nece dobit nista sa kopanjem kanala, skoro pa nimalo je izrazeno na leader i quasar masinama kad se sredi glava...

SPecial:

--- Citat: marko209vx - 11 Prosinac, 2010, 14:35:40 ---nece dobit nista sa kopanjem kanala, skoro pa nimalo je izrazeno na leader i quasar masinama kad se sredi glava...

--- Kraj citata ---

Cuj,neki dobiju,neki ne,kada se svi djelovi skupe,onda to bude dobro.
NPR onaj VXR sta je sada kod Batka,sasvim lijepo ide,pere 250karb i SPa u krajnjoj.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju