Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
steeef:
--- Citat: marko209vx - 11 Prosinac, 2010, 14:23:17 ---ma ne kazem ja da je nebitna, ali npr za 1000kn koliko dode bregasta, i 1000kn koliko dode variomat se vise isplati variomat uzet, jer performanse budu bolje kad se stavi variomat nego bregasta.
--- Kraj citata ---
ja bi rekel da opet bregasta više znači..mašina dobije više snage,momenta..
a variomat svi rađe kupe jer je lakši za ugradnju,nemora se mašina skidat itd..
ak se glava dobro složi naravno da se to osjeti i na 250 mašini..samo treba znat kaj se radi i za koju namjenu.
ja bi možda al rađe pare za novu bregastu,skloniji sam kupovanju novijih djelova..
marko209vx:
--- Citat: SPecial - 11 Prosinac, 2010, 14:40:17 ---Cuj,neki dobiju,neki ne,kada se svi djelovi skupe,onda to bude dobro.
NPR onaj VXR sta je sada kod Batka,sasvim lijepo ide,pere 250karb i SPa u krajnjoj.
--- Kraj citata ---
neznam, nisam bio 2 mjeseca doma :icon_biggrin:
sven_vx:
neznam meni je u planu uzet variomat i bregastu..variomat sam nasao samo mi se tip ne javlja na mobitel..a bregastu cu uzet novu ako ne uleti neka polovna..bio je na ss-u jedan decko prodavao novi 209,bregastu,34mm karb,serdu,radilicu itd..odusto od slaganja i prodo skuter pa daje te sve dijelove za smijesne pare..ali jbg ne javlja se..
sada sam bio malo dir sa motorom i mjerio krajnju..krajnja je po satovima 132-3,naci nekih 126-7 realne..ja zadovoljan..makar se nadam jos vecoj kada napravim komplet servis i stavim speedcontrolom i bregastom.. ;D
DevMichele:
--- Citat: sven_vx - 11 Prosinac, 2010, 16:48:21 ---neznam meni je u planu uzet variomat i bregastu..variomat sam nasao samo mi se tip ne javlja na mobitel..a bregastu cu uzet novu ako ne uleti neka polovna..bio je na ss-u jedan decko prodavao novi 209,bregastu,34mm karb,serdu,radilicu itd..odusto od slaganja i prodo skuter pa daje te sve dijelove za smijesne pare..ali jbg ne javlja se..
sada sam bio malo dir sa motorom i mjerio krajnju..krajnja je po satovima 132-3,naci nekih 126-7 realne..ja zadovoljan..makar se nadam jos vecoj kada napravim komplet servis i stavim speedcontrolom i bregastom.. ;D
--- Kraj citata ---
pa zar ne ide toliko i 200ccm masina?
sven_vx:
--- Citat: DevMichele - 11 Prosinac, 2010, 17:03:51 ---pa zar ne ide toliko i 200ccm masina?
--- Kraj citata ---
idu i vise,ali nema takav moment i ubrzanje do tih 120..vxr je dosta slabiji od 80-120..i naravno do tih 80 :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju