Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
sven_vx:
--- Citat: marko209vx - 10 Prosinac, 2010, 21:13:12 ---neznam lupio sam bezveze cijenu, neznam koliko je tocno po oglasima, sta nije po 100e? u biti htio sam rec da se naleti uvijek da netko prodaje u djelove, i usparas koju kunu :)
--- Kraj citata ---
rijetko da ce to itko ic prodavat..ja sam u zadnjih 2 godine naletio na dvije bregaste..i to nove zapakirane..u zadnjih godinu dana nista.. :dontknow:
DevMichele:
--- Citat: sven_vx - 10 Prosinac, 2010, 23:50:25 ---rijetko da ce to itko ic prodavat..ja sam u zadnjih 2 godine naletio na dvije bregaste..i to nove zapakirane..u zadnjih godinu dana nista.. :dontknow:
--- Kraj citata ---
kako ne prodavao sam ja jednu i fic isto mislimk da je prodavao
marko209vx:
bezveze ti je kupovat novu, bregasta nije toliko potrebna, moze sacekat, ali variomat je must have ;)
Drnda:
--- Citat: marko209vx - 11 Prosinac, 2010, 12:38:16 ---bezveze ti je kupovat novu, bregasta nije toliko potrebna, moze sacekat, ali variomat je must have ;)
--- Kraj citata ---
to je i moje misljenje, i to za bilo koji skuter, nebitno 2 ili 4 t..
steeef:
--- Citat: marko209vx - 11 Prosinac, 2010, 12:38:16 ---bezveze ti je kupovat novu, bregasta nije toliko potrebna, moze sacekat, ali variomat je must have ;)
--- Kraj citata ---
pa nebi se baš složil da je nepotrebna..glava je bit na 4t motoru,pa tak i bregasta za rad motora i performanse..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju